2777
2789
عنوان

ندول تیرویید

232 بازدید | 9 پست

بچه ها لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه..خیلی نگرانم..از دیشب که مامانم سونو داد نتونستم بخوابم از استرس..نوشته بود نودل تیرویید یکیش 20 میلی که صافه و بدون کلسیفیکاسیون در قدام چپ( very low risk)

چند تا نودل کیستیک با حاشیه صاف و کمتر از ۶ میل در لوب راست (very low risk)

توروخدا اگه چیزی میدونید و سر در میارین بگین..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نرفتم پشت گوش انداختم. مامانتون وقتی غذا قورت میده تو گلوش گیر میزنه؟کم کاری تیروئید داره؟

نه اصلا..خیلی اتفاقی متوجه شدیم..گردنش و دست چپش درد میکرد دکتر براش ام ار ای نوشت..گردنش که کلی دیسک و ارتروز اینا داشت بماند! 

پایین ام ار ای نوشته بود تیروئید مشکوکه سونوگرافی پیشنهاد میشه..دیشب بردمش دکتر غدد گفت سونو..رفتیم سونو که جوابش این بود..

نمیدونم امکانش هست..سایز ندول شما چقد بود؟

یادم نیست از منم همین چیزا نوشته بود تو سونو. من دوبار دارم آخرین بار دو سال و نیم پیش بود دیگه پیگیری نکردم. من کم کاری هم دارم

بزرگترین دغدغه من تو این دو سال همین ندولهاس. جرئت نمونه برداری ندارم. البته پول نمونه هم ندارم

خیلی ترسناکهه..استرسش از همه جی بدترههه...همش میترسم که چیز بدی نباشهه..ولی برید پیگیری کنید ایشالله که چیزی نیست

2790
2778
2791
2779
2792