بچه ها من سال پیش به خاطر یه موضوعی استرس شدید گرفتم ماهای اول تپش قلبم میرفت رو ۱۴۰ معدم داااااغون شد یه سال قرص معده خوردم ...قلب درد میگرفتم سرگیجه افت فشار ...همیشه قبل خواب فکر میکردم تا صبح دیگه دووم نمیارم کلا تو بیمارستان بودم همش ازمایش همشون هم نرمال بودن😔الان با این که سال میگزره در حالت عادی هم استرس مزمن گرفتم حتی موقع خواب هم استرس دلشوره دارم از اون موقع تا الان تپش قلب گرفتم تو این سن😭به نظرتون چیکار کنم یکم حالم خوب شه
نه واقعا همه چیز مثل قبل اروم و خوب پیش میره اون موقع اوج کرونا بود اطرافیانمو دوستام همه فوت شدن اس ...
واااااای دقیقا منم مثل شمام همه علائم الان دوهفته میشه اینجوری شدم توروخدا جواب بدین چیکار کردین با این موضوع کمکم کنبدیروز رفتم دکتر قلب فکر کردم تپش قلبم برای مشکل قلبیمه ولی گفت سالمه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.