2777
2789
عنوان

استرس دلشوره وحشتناک دارم کمکک😭

4909 بازدید | 18 پست

بچه ها من سال پیش به خاطر یه موضوعی استرس شدید گرفتم ماهای اول تپش قلبم میرفت رو ۱۴۰ معدم داااااغون شد یه سال قرص معده خوردم ...قلب درد میگرفتم سرگیجه افت فشار ...همیشه قبل خواب فکر میکردم تا صبح دیگه دووم نمیارم کلا تو بیمارستان بودم همش ازمایش همشون هم نرمال بودن😔الان با این که سال میگزره در حالت عادی هم استرس مزمن‌ گرفتم حتی موقع خواب هم استرس دلشوره دارم از اون موقع تا الان تپش قلب گرفتم تو این سن😭به نظرتون چیکار کنم یکم حالم خوب شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو زندگیت مشکلی داری؟ 

نه واقعا همه چیز مثل قبل اروم و خوب پیش میره اون موقع اوج کرونا بود اطرافیانمو دوستام همه فوت شدن استرس من از همون موقع شروع شد😔

نکن این کارو با خودت استرس خیلی مخربه هیچ موضوعی مهم تر از اعصاب و روان تو نیست

میدونم عزیزم ولی واقعا دست خودم نیست زنگ خونه ام میزنن یهو تپش قلب میگیرم 😞

منم حالم مثل توعه تقریبا  بیا نماز بخونیم ارامش داره  قران  زیارت عاشورا  من ...

من محرم پارسال نذر کردم ۴۰ روز تا اربعین هر روز خوندم حال فيزيکیم خیلیی بهتر شد ولی هنوز روحیم خرابه😞

حتما پیش یه مشاور یا روانشناس برو  ببین برای سرکوب استرست چی کار باید بکنی

یه بار رفتم بهم قرص های اعصاب داد میخوردم می‌افتادم حالم خیلی بد میشد دیگه نخوردم

نه واقعا همه چیز مثل قبل اروم و خوب پیش میره اون موقع اوج کرونا بود اطرافیانمو دوستام همه فوت شدن اس ...

الهی بگردم 

اقا منم خیلی با خودم درگیرم 

ولی واقعا ارامش تو با خدا بودنه 

پا میشی خونه زندگیتو تر تمیز میکنی ی دوش باحال میگیری میایی دو رکعت نماز میخونی 

تو ارامشششش

چادر سفید لباس سفید جا نماز سفید

با عطر ملایم روح انگیز 

بوی گل لای قرآنت

واااااییی

این فقط خداست که میمونه

الهی بگردم  اقا منم خیلی با خودم درگیرم  ولی واقعا ارامش تو با خدا بودنه  پا میشی ...

🤍🌼

به نظر خودمم اگه سبک زندگیمو اینجوری تغییر بدم بهتر جواب میگیرم تا با قرص و دارو مشاور

🤍🌼 به نظر خودمم اگه سبک زندگیمو اینجوری تغییر بدم بهتر جواب میگیرم تا با قرص و دارو مشاور

دقیقا 

به ی مرحله ای از زندگیم رسیدم که فکر میکنم دنیا فقط ی عشق بازی بین بنده و خداست 

نماز خوندن بهترین شکل ارتباط گرفتنه با خداست 

فکر میکنم مشکلات زندگیم فقط و فقط برای اینه ک سرمو ببرم رو به اسمون و بگم خدااا

چقدر توکل کررردن قشنگه 

هر کار ک میخوایی بکنی یه بسم الله الرحمن الرحیم میگی دلت چنان قرص میشه ک میدونی هر چی برات رقم بخوره به نفعته 

چون نتیجه توکلته

چقدر لذت میبره ادم وقتی میدونه یکی که خیلیم مهربون و بخشندست هر لحظه هر ثانیه باهاته 

از دلت خبر داره

صداتو میشنوه بدون اینکه چیزی بگی 

از دلت و نیت هات اگاهه

نماز میخونی باهاش ارتباط میگیری هم ارومت میکنه هم کرول کرول خیر و برکت برات پشت سر هم ردیف میکنه تا بهت برسه 

خدا تنها کسیه که هر وقت صداش بزنی میگه جانممم

بی توقعه بی چشم داشته 

عاشقانه و بی منت دوست داره 

هفتاد برابر یک مادر

هر بار با بغض صداش میزنی گناهاتو میبخشه 

اخ ک چقدررر خوبه و دوست داشتنیه این خدا 

چه گنجی داریم تو زندگیامون خبر نداریم یا خودمونو محروم میکنیم ازش

کسی که شوق برگشتن بنده خطا کارشو داره

کسی که نتیجه توکل بهش ارامشیه ک میشینه تو چهرت 

مثل حاج اقا نادری تو ستایش خخخ

این فقط خداست که میمونه