2777
2789
کارنامه قبولیمو دوستیمو قبول کن بفرستم😂😂😂😎

منم هزارتا کارنامه قبولی تو گالریم دارم...

وقتی اینقد اطلاعاتت راجبه کنکور کم و ناقصه اصلا شک دارم دیپلمم گرفته باشی 

بدرود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه میکنی حتما با یه مشاور باتجربه صحبت کن

علت شکستم همین مشاورها بودن متنفرم ازشون

باز باران با ترانه ، میخورد بر بام خانه ، خانه ام کو ؟ خانه ات کو ؟ آن دل دیوانه ات کو ؟ روزهای کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو ؟ یادت آید روز باران ، گردش یک روز دیرین ، پس چه شد ، دیگر کجا رفت آن خاطرات خوب و شیرین ؟ در پس آن کوی بن بست ، در دل توآرزو هست ؟ کودک خوشحال دیروز ، غرق در غم های امروز ، یاد باران رفته از یاد ، آرزوها رفته بر باد ؛ باز باران ، باز باران ، میخورد بر بام خانه ، بی ترانه بی بهانه ، شایدم گم کرده خانه...

مطمئن باش قبول نمیشی 

فک نکن که دارم از خودم میگم 

چون خودم این راه و رفتم 

هرکس میگه میتونی باور کن دورف محضه بخیر اینکه سلامت روانی بهم میریزم هیچ سود دیگه ندارن 

الان اگه بمونی همون بیست ساعت شاید بتونی پیراپزشکی آزاد یا دولتی شهر های دور بتونی بیاری 

آلما 🍎
میدونی به ضریب هوشیم بستگی داره...شاید شما مطالبو دیر میگیری

اصلا ربطی باور کن نداره به گرفتن مطلب یا نگرفتن 

کلا کنکور مسابقه سرعته ، هرچقدر که بیشتر باشه سرعت تحلیلت بیشتر موفقی 

ولی خوب اگه به خودت ایمان داری شروع کن 

اما اگه ی وقت خدایی نکرده نشد ، خودت و سرزنش نکنی ، دوبار شروع کن به خوندن

آلما 🍎
علت شکستم همین مشاورها بودن متنفرم ازشون

مشاور با مشاور فرق داره همونطور که دکتر با دکتر فرق داره

مشاور اگه کاربلد باشه کلی جلو میوفتی

یه سر به سایت هیوا بزن ببین چطوریه فکر کنم مشاوره رایگان داشته باشه

🤷
مشاور با مشاور فرق داره همونطور که دکتر با دکتر فرق داره مشاور اگه کاربلد باشه کلی جلو میوفتی یه س ...

بهترین مشاور تهران و تلویزیون مگه از اونم بهتر داریم

هرکدوم یه حرفی میزنن ادم میمونه تو دوراهی من که بشخصه به ضرر تموم شد چون تبدیلم کرد به یه ادم وسواسی هر کدوم یه حرفی میزد حرف اون یکی رو نقص میکرد منم میگشتم دنبال یکی بهتر در آخرم وقتم تلف شد

چون دوست نداشتم مشاور کاری رو بگه که کلا حالمو بد میکرد

هرکی خصوصیت خاص خودشو داره 

باز باران با ترانه ، میخورد بر بام خانه ، خانه ام کو ؟ خانه ات کو ؟ آن دل دیوانه ات کو ؟ روزهای کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو ؟ یادت آید روز باران ، گردش یک روز دیرین ، پس چه شد ، دیگر کجا رفت آن خاطرات خوب و شیرین ؟ در پس آن کوی بن بست ، در دل توآرزو هست ؟ کودک خوشحال دیروز ، غرق در غم های امروز ، یاد باران رفته از یاد ، آرزوها رفته بر باد ؛ باز باران ، باز باران ، میخورد بر بام خانه ، بی ترانه بی بهانه ، شایدم گم کرده خانه...
میفهمم چی میگی سردرگمی خیلی بده

دیگه انقد برنامه هاشون کلا انگیزشی بود و نمیشد اجراشون کرد کلا بیخیالشون شدم گفتم فقط هرچی خودم دوست داشتم اونجور میخونم و تونستم بلاخره یه پیشرفت هایی بکنم افسوس میخورم به این ۵ سال😔

دیگه انقد برنامه هاشون کلا انگیزشی بود و نمیشد اجراشون کرد کلا بیخیالشون شدم گفتم فقط هرچی خودم دوست ...

به این فکر کن که پنج سال دیگه کجا هستی ارزششو داره مهم اینه ادم از اشتباهاتش درس بگیره و تکرارشون نکنه

🤷
به این فکر کن که پنج سال دیگه کجا هستی ارزششو داره مهم اینه ادم از اشتباهاتش درس بگیره و تکرارشون نک ...

دقیقا ولی خدا رو شکر میکنم تو این ۵ سال خیلی بزرگ شدم و تونستم تجربه کسب کنم😊

من یکیو میشناختم ۲۰ روز قبل از کنکور شروع کرد الان پزشکی میخونه  میدونی چجوری؟ باباش پولدار ب ...

😂😂😂منم میشناسم نخونده ایران پزشکی میخونه😑اونم نه یکی چندتا!

هیچکیم کاریشون نداره ،چون پول دارن😑😑😑🤦🏻‍♀️