2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا کتابخونه که میرم اینقدر پشت کنکوری هست که سال چهارم پنجمشونه میگم چطور چهار سال موندی؟پس سر ...

من معاف شدم از خدمت بخاطر چشمام که ضعیف هستن

کتابخونه ماهم هست دو سه نفر ولی من با هیچکدوم حتی سلام علیک هم ندارم🤓

باز باران با ترانه ، میخورد بر بام خانه ، خانه ام کو ؟ خانه ات کو ؟ آن دل دیوانه ات کو ؟ روزهای کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو ؟ یادت آید روز باران ، گردش یک روز دیرین ، پس چه شد ، دیگر کجا رفت آن خاطرات خوب و شیرین ؟ در پس آن کوی بن بست ، در دل توآرزو هست ؟ کودک خوشحال دیروز ، غرق در غم های امروز ، یاد باران رفته از یاد ، آرزوها رفته بر باد ؛ باز باران ، باز باران ، میخورد بر بام خانه ، بی ترانه بی بهانه ، شایدم گم کرده خانه...
من معاف شدم از خدمت بخاطر چشمام که ضعیف هستن کتابخونه ماهم هست دو سه نفر ولی من با هیچکدوم حتی سلام ...

متولد 79ای یا هشتادی هستی؟

هرجقدر کمتر با بچه ها صمیتی تر شیم به نفعمونه امروز بچه ها کتابخونه رفتن برا ناهار یک ساعتو نیم بعد برگشتن..انگار نه انگار سی روز دیگه کنکوره😶

متولد 79ای یا هشتادی هستی؟ هرجقدر کمتر با بچه ها صمیتی تر شیم به نفعمونه امروز بچه ها کتابخونه رفتن ...

من 78 ام کلا از دوران مدرسه رفیق باز نیستم خوشمم نمیاد

بدبختانه مال منم همینقدر طول میشه😩😩

باز باران با ترانه ، میخورد بر بام خانه ، خانه ام کو ؟ خانه ات کو ؟ آن دل دیوانه ات کو ؟ روزهای کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو ؟ یادت آید روز باران ، گردش یک روز دیرین ، پس چه شد ، دیگر کجا رفت آن خاطرات خوب و شیرین ؟ در پس آن کوی بن بست ، در دل توآرزو هست ؟ کودک خوشحال دیروز ، غرق در غم های امروز ، یاد باران رفته از یاد ، آرزوها رفته بر باد ؛ باز باران ، باز باران ، میخورد بر بام خانه ، بی ترانه بی بهانه ، شایدم گم کرده خانه...
من 78 ام کلا از دوران مدرسه رفیق باز نیستم خوشمم نمیاد بدبختانه مال منم همینقدر طول میشه😩😩

نکن

من بعضی اوقات که میبینم دخترا فیس فیسو تو کتابخونه نیستن همونجا تو سالن غذا میخورم...ولی خب وقتایی که باشن مجبورم برم بیرون که بوی غذا اذیتشون نکنه

بیشتر از یه ربع لفتش نده ناهارتو..تو اون بینم مثلا کلیپ ادبیات ببین همزمان با غذا خوردن

منکه از فردا ناهارمو میزارم عصر همزمان با استراحتم بخورم...که ظهرش سنگین نشم خوابم بگیره

نکن من بعضی اوقات که میبینم دخترا فیس فیسو تو کتابخونه نیستن همونجا تو سالن غذا میخورم...ولی خب وقت ...

اولا مامانم قبول نمیکنه

حتی بزور میگه صبونه بخور بعد برو ولی من در میرم

خونمون به کتابخونه ده دیقه راهه میگه نمیشه بیا خونه بخور

بعد ناهار هم خیلی سنگین میشم ولی نمیشه حتی سرعت دادم نمیشه

تنها میخورم به داداشام بر میخوره به مامانم گفتم سفره رو انداختی تک بنداز خودم رو برسونم

اولا مامانم قبول نمیکنه حتی بزور میگه صبونه بخور بعد برو ولی من در میرم خونمون به کتابخونه ده دیقه ...

چه مامانی خوبیییی 

ولی خب واقعا میشه تایمشو کمتر کرد..یا زیاد نخور که سنگین نشی بقیشو با خودت بیار کتابخونه عصرش بخور

چه مامانی خوبیییی  ولی خب واقعا میشه تایمشو کمتر کرد..یا زیاد نخور که سنگین نشی بقیشو با خودت ...

ممنون خدا کنه امسال قبول شم خیلی ناراحته من پشت موندم تا بتونم حداقل خوشحالش کنم

سه و نیم میرم خونه چهار و نیم تا یه ربع به پنج میام

یه ربع به هشتم کتابخونه تعطیله

منم که حین مطالعه از بس شکمو ام چیزی بخوام بخورم دیگه فکرم میره واسه خوردن

چاق نیستما اتفاقا لاغر مردنی ام اما خیلی شیکمو ام😂

ممنون خدا کنه امسال قبول شم خیلی ناراحته من پشت موندم تا بتونم حداقل خوشحالش کنم سه و نیم میرم خونه ...

کسیو نداری دانشجو علوم پزشکی باشه؟

کتابخانه مرکزی علوم پزشکی تا ۱۲ شب بازه

میتونی کارتشو بگیری بری اونجل

کسیو نداری دانشجو علوم پزشکی باشه؟ کتابخانه مرکزی علوم پزشکی تا ۱۲ شب بازه میتونی کارتشو بگیری بری ...

نه نیس

خب واسه من نمیصرفه که با دانشگاه علوم پزشکی کم کم یک و نیم ساعت راهه نصف وقت من تلف میشه واسه رفت و اومد