2777
2789
عنوان

مشکل با همسایه

190 بازدید | 12 پست

سلام.. لطفا راهنمایی کنید.. من یه پسر ۱۰ساله دارم که از صبح که از خواب بیدار میشه تا ساعت ۷بعد ظهرتو خونه نگهش می دارم ولی چون خونه ما اپارتمانی هست و حیاط خیلی کوچیکه ساعت ۷میره سر کوچه و با بچه های سر کوچه بازی میکنه و بعد یک ساعت بازی کردن میاد بالا... من شرایط بردنش به پارک رو ندارم مشکل اینجاست که یکی از همسایه ها به شدت ناراضی هست و هر بار میاد بیرون و شروع میکنه به داد و حوار کردن که برید خونه ها تون.. حق ندارید اینجا شلوغ کنید.. بچه ها هم از ترس میرند خونه هاشون... من موندم چه کار کنم... 

حالا اونکه اذیت و صدا دارن یه بخش 

نمیترسی بدزدنش!؟

ماشالا امنیتم بالاست 

کنار پدر و مادر میدزدن چه برسه تنها

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

هم شما حق داری هم اون همسایه .

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب بهشون بگید آروم تر بازی کنن یا اینکه مثلا یه تایمی بزارین ببرینش پارک

من بچه بودم هر شب بابام میبردم پارک نزدیک خونمون کلی بازی میکردیم انرژیمون خالی میشد

به جای اینکه بفرستید تو کوچه برای تخلیه انرژی یه کلاس ورزش ثبت نامش کن که هم اسکلت بدنش صاف و خوب بار بیاد هم یه چیزی یاد بگیره.

تو کوچه میفرستیش احتمال آسیب دیدنش زیاده. 

از حرف ناجور یاد گرفتن تا دزدی و زبونم لال تصادف.

کلا تو کوچه بازی کردن در درجه اول به ضرر خود بچت هست تا همسایه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
چند سالشه بچتون؟🥺 خب با این حساب فقط باید بگید آروم تر بازی کنن ک کسی اعتراض نکنه

۱۰ساله هست.. خیلی سخته بچه رو تو اتاق نگه داشتن... کلاس های ورزشی هم همشون گرونند.. اون خانم هم حق دارند