2789
عنوان

خیلی دلم تنگه:)🖤

118 بازدید | 9 پست

عموم ۶ ماه پیش فوت شد ولی میزان صمیمت بینمون خیلی زیاد بود خیلی شدید بهش  وابسته بودم یه روز نبود نبینمش یه روز نبود زنگ نزنم تو دی ماه فصل امتحانام عموم فوت شد و کسی به من نگفت بعد از ۱ هفته مجبور شدن به من بگن از اون روز من داغون شدم مردم مردم ک نتونستم حتی جنازشو واسه اخرین بار ببینم دیگه هیچوقت نشدم اون ادم قبلی که پیش عموم بودم هرجای شهرو نگاه میکنم یادش میفتم عموم یه تیکه از زندگیم و وجودم بود ک رفت :😭خیلی نامردیه امروز نباشه و بهم تبریک نگه خیلی نامردیه مث همیشه به زور واسم کادو بخره خیلی خیلی دوس دارم این انتظار تموم شه و منم برم پیشش فقط میخوام برم پیشش🖤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خدا رحمت کنه 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
خدا بیامرزه 🥀 یه هفته بعد فهمیدی چجوری؟ چند سالش بود؟

۱ هفته بعد مجبور شدن بهم بگن چون وقتی تو خیابون با ماشین بودم یه لحظه یه اعلامیه اشنا رو دیدم شک کردم شک کردم ک چرا عمو این هفته بم زنگ نزد گنم سرم خیلی شلوغغ بود شمارشو گرفتم زنش جواب داد گفت بیا خونه اقاجون و .... 

۵۵

۱ هفته بعد مجبور شدن بهم بگن چون وقتی تو خیابون با ماشین بودم یه لحظه یه اعلامیه اشنا رو دیدم شک کرد ...

نه نه منظورم اینه که چطوری یه هفته نفهمیدی

بلاخره تو گروه و اینا عکس و اعلامیه میذارن

بگذریم خدا بیامرزه 🥀

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

نه نه منظورم اینه که چطوری یه هفته نفهمیدی بلاخره تو گروه و اینا عکس و اعلامیه میذارن بگذریم خدا ب ...

خب ببین هرکاری کرده بودن دور از چشم من از استوریا کلا منو هاید کرده بودن وقتی مامان لباس مشکی میپوشید گریه میکرد میگفتم خب چی شده میگفت دختر فلانی مرده میگفتم خب چرا هیچ اعلامیه ای نیست هول میکرد