2777
2789
عنوان

شما باشید چیکار میکنید

257 بازدید | 10 پست

اگر دوستایی داشته باشید که تا زمانی که باهاشون میخندید یا باهاشون ناراحت میشید کلا بروفق مرادشون هستید باهاتون خوبن 

ولی به محض اینکه یکم بگید کار دارم یا نمیشه بر میگردن با تندی باهات برخورد میکنن 

شما باشید چیکار میکنید؟؟ 

یا اینکه دو تا دیگه از دوستا پشت سر شما حرف بزنن 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 

خب شاید توقع و انتظار نداشتن ازت رفتار تندی 

کلن توقع داشتن بگی اره عزیزم اینا ولی خورد تو ذوقشنو بدخلقی میکنن دیگ 

منم باشم بدخلق میشم تا طرف ازدلم در بیاره 

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب شاید توقع و انتظار نداشتن ازت رفتار تندی  کلن توقع داشتن بگی اره عزیزم اینا ولی خورد تو ذوق ...

نه رفتار من تند نبود، مثلا حرف نه نباید بهشون گفت 

ینی تا بروفق مرادشون باشی خوبن به محض اینکه یه کار ضروری برات پیش بیاد اونا تند رفتار میکنن درک ندارن 

نه رفتار من تند نبود، مثلا حرف نه نباید بهشون گفت  ینی تا بروفق مرادشون باشی خوبن به محض اینکه ...

گاون دیگ تو ادم باش دوستاتو از دس نده 

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر
به راحتی ولشون میکنم مگه تشنه دوستی ام که هرکار میخوان انجام بدم وازم سو استفاده کنن

منم میخوام همین کارو کنم فکر میکنم بعد چند سال نه شناخت دارم ازم نه درک دارن 

سلام عزیزم شما میدونی پارچه کرپ پلاس چه جنسیه 

فکر کنم مثل کرپ های دیگه باشه 

نرم و لطیف 

ولی مثلا کرپ اسکاچی زبر و ضخیمه 

کرپ حریر هم نازک تر و خنک تره ولی دید نداره 

پلاستیکی نیس کرپ پلاس؟ عرق نميکنه ادم؟ 

نمیدونم والا کلمه پلاس رو تا حالا نشنیدم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز