2777
2789
عنوان

آقایون سایت یه سوال دارم

204 بازدید | 13 پست

داداشم به عشقم زنگ زده گفته همه جوره رابطه شد باهام قطع کنه حتی همکاری 

الان همکاریم بهش پیام همکاری هم میدم جواب نمیده 

شما بودین ناراحت میشدین؟ 

چکار کنم از دبش در بیارم اون می‌ترسه بخاطر کارش هم شده می‌ترسه 

خواهرم از اعتمادم سو استفاده کرد و به داداشم گفت 

خا اون اگه تورو میخواست پامیشد میومد خاستگاری  وقتی ولت کرده یعنی خودش مهمتر از توئه دیگه  ...

چجوری نشناخته بیاد خواستگاری ما مجازی در ارتباط بودیم فقط دوبار در حود 5 دقیقه همدیگه رو دیدیم تازه داشتیم جکحضوری آشنا می‌شدیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه واقعن مشکلت همینه گوشیت of کن بگیر بخواب دلت خوشه داری برای چی مردا را صدای میزنی کمک اینجا منم مردم رو راست همه هیز هستن و حالتو بدتر میکنن با حرفاشون .شب خوش

Freedom of expression Freedom of thought Freedom of behavior
چجوری نشناخته بیاد خواستگاری ما مجازی در ارتباط بودیم فقط دوبار در حود 5 دقیقه همدیگه رو دیدیم تازه ...

آهاااا خوب کلا ولش کن دیگه 

فکر نکنم برگرده با این حرکت داداشت، توام سعی کن دوباره ارتباط برقرار کنی اگر نشد ولش کن 

واقعا ؟به نظرتون می‌ترسه جوابمو بده یا نمیخوادم؟ دوستش دارم 😭 

از خودش بعدن بپرس من اطلاع ندارم .من اگه واقعا چیزی دوست داشته باشم برای به دست آوردنش حتی شده میجنگم .شب بخیر همگی

Freedom of expression Freedom of thought Freedom of behavior
از خودش بعدن بپرس من اطلاع ندارم .من اگه واقعا چیزی دوست داشته باشم برای به دست آوردنش حتی شده میجنگ ...

این طرف من اگه بدش میومد که جواب مو نمی‌داد تولدش بود قرار بود بهش تولد بگیرم ولی یهویی با یه زنگ همه چی عوض شد الان فقط پیامامو سین میکنه ولی جواب نمیده