2777
2789
عنوان

خانم هایی که جدا شدن لطفا بیاین

804 بازدید | 19 پست

سلام عزیزان.

من ۵ ماهه که جدا شدم. از جداییم راضی ام و خیلی آرامش گرفتم ولی چند وقتیه مرتب دلم میخواد یه خبری ازش بگیرم ولی ارتباطمو با تمام کسانی که میشناسنش قطع کردم و تقریبا میشه گفت برای اولین باره که هیچ خبری ازش ندارم! با این که خیلی اذیتم کرد و من مایل نیستم هرگز برگردم اما بی خبری ازش کلافه م کرده! خودمم برای گرفتن خبری ازش هیچ وقت اقدامی نکردم! مثلا با دوستان مشترک تماسی داشته باشم یا هر چیزی! میشه لطفا کمکم کنید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا هیچ وقت خبر نگیر چون شاید براتون بگه دیدین من مشکلی نداشتم و اون هنوز چشمش دنبال منه

Miiii سابق..تعلیق شدم😢                                                     نمیبخشمت بخاطر پیام های ذخیره شدم که پاک شد..                     ۹ماه تو آب🌊 بودیم…بعدش تو هواییم☁️…بعد میمیریم و میریم تو خاک⚰️…خو تابلوعه بعدش آتیش🔥 دیگه😐👐🏻                   خدایا دستمال🧻 که هیچی…کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گم شده….
اصلا هیچ وقت خبر نگیر چون شاید براتون بگه دیدین من مشکلی نداشتم و اون هنوز چشمش دنبال منه

درسته، نه تا الان که خبری نگرفتم! اصلا طرف رو بلاک کردم رفت!

تازه من ارتباطمو با کل دوستان و فامیلشم قطع کردم

درسته، نه تا الان که خبری نگرفتم! اصلا طرف رو بلاک کردم رفت! تازه من ارتباطمو با کل دوستان و فامیلش ...

بهترین کار

هیچ موقعه هم خبر نگیر

Miiii سابق..تعلیق شدم😢                                                     نمیبخشمت بخاطر پیام های ذخیره شدم که پاک شد..                     ۹ماه تو آب🌊 بودیم…بعدش تو هواییم☁️…بعد میمیریم و میریم تو خاک⚰️…خو تابلوعه بعدش آتیش🔥 دیگه😐👐🏻                   خدایا دستمال🧻 که هیچی…کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گم شده….
خبر نمی گیرم چون خودمم دلم نمیخواد چیزی ازش بشنوم ولی خدا می دونه الان چقد داغون و بی حوصله م از بی ...

سرخودتو گرم کن با کاری کلاسی چیزی

با دوستات وقت بگذرون

امیدوارم از این دوره به خوبی عبور کنی❤️

خوشبحالت باز غریبه این .ماکه خودمون فامیل نیستیم ولی این وسط فامیلای مشترک داریم اونم نزدیک که خبر میبرن ومیارن.

تازه بچه هم داریم که تااخر عمر بایدهمو ببینیم .

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
خوشبحالت باز غریبه این .ماکه خودمون فامیل نیستیم ولی این وسط فامیلای مشترک داریم اونم نزدیک که خبر م ...

نه گلم اتفاقا ما باهم فامیل هستیم، البته فامیل دور و فامیل مشترک هم تا دلت بخواد! مثلا شوهر خاله و زن داییم پسرخاله و دخترخاله ی پدر شوهر سابقم هستن! باز خداروشکر فامیلای ما سردن و روابطشون ضعیفه وگرنه هر روز باید خبر میشنیدم! البته اینم بگم من رابطه م رو با تمام افرادی که به اونا نزدیک بودن و می تونستن خبر به من بدن قطع کردم! حتی همسایه ها !

راستی چی شد دادگاه؟ رای صادر شد؟

نه گلم اتفاقا ما باهم فامیل هستیم، البته فامیل دور و فامیل مشترک هم تا دلت بخواد! مثلا شوهر خاله و ز ...

خوبه که تونستی این کارو کنی.

اره عزیزم خداروشکرصادرشد .حکم به طلاق من و رد تمکین اون.

ولی هنوز تجدید نظرودیوان عالی مونده.خدابخیرکنه.خیلی دعاکن قطعی بشه.

اگه انشاالله طلاقم قطعی بشه و بعدشم یه جلسه برای مهریس حداقل یه درصدی ازمهریه مم بگیرم بعدشم انشاالله حضانت بچه رو میگیرم.چون تاپول نباشه نمیتونم باخیال راحت بچه روبیارم پیش خودم.

طنازجان میدونی درسته زندگیم بهم خورد ولی حالا میبینم چقدرخانواده خوبی داشتم وحواسم نبوده چقدر هوامو دارن درحد وسعشون .

بااینکه بچه دارم وروز به روز ازتصمیم راضیترم.درسمم دارم ادامه میدم.فقط این وسط که یه چیزی عذابم میده اینه باید بچمم پیش خودم باشه ولی هنوزنتونستم بیارمش پیش خودم.

خوبه که تونستی این کارو کنی. اره عزیزم خداروشکرصادرشد .حکم به طلاق من و رد تمکین اون. ولی هنوز تجد ...

ان شاالله قطعی میشه.

بهت گفتم رای اول خیلی خیلی تاثیر گذاره و سرنوشت ساز!

ما هر پرونده ای داشتیم رأی همون رأی اول بود! چقدر تجدید نظر رفتیم و اومدیم و دفاع کردیم ولی فایده نداشت!

با وجود مدارک اعتیاد همسرم که نشون میداد واقعا نمیشه باهاش زندگی کرد بازم رأی تمکین صادر کردن که باید برگردی! حالا اون احمق خوش خیال فکر می کرد به نفعشه که رأی به نفعش صادر شده ولی من مصمم تر و قوی تر میشدم که حتما طلاقمو بگیرم! نهایتش این بود که قید مهریه رو زدم!

ولی به نظرت طلاق به نفع کدوممون بود؟ من یا اون؟ الان بره دنبال زن بگرده ببینه کسی حاضره اونجوری که من باهاش راه اومدم و ساختم، راه بیاد و بسازه!

تو هم توکلت به خدا باشه، خداروشکر کن که خانوادت همراهتن! 

ان شاالله قطعی میشه. بهت گفتم رای اول خیلی خیلی تاثیر گذاره و سرنوشت ساز! ما هر پرونده ای داشتیم ر ...

اره بابا اتفاقا اینا میفهمن همین مابودیم که سوختیم وساختیم ولی به خاطر حفظ غرورشون خفه میشن وصداشو درنمیارن.

ولی باید برن ودوراشونو بزنن وجامعه رو دخترای الانو ببینن که چطور نازک نارنجین .اما افسوس که اونموقه دیره و فقط باید حسرت بخورن.

ومطمئن باش اینبار یکی مث خودشون گیرشون میاد منکه شک ندارم.