2777
2789
عنوان

خانم هایی که جدا شدن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 19 پست

عزیزم ببخشید که میپرسم 

الان تو یکی از تاپیک های گذشتتون بودم که گفته بودید چیکار کنم شوهرم وابستم بشه و بدون من آب هم نخوره! 

اتفاقا دوستان هم راه های زیادی رو گفتن 

میشه بپرسم چرا جدا شدین؟؟؟؟ 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

عزیزم ببخشید که میپرسم  الان تو یکی از تاپیک های گذشتتون بودم که گفته بودید چیکار کنم شوهرم وا ...

سلام عزیزم.

مشکلاتمون زیاد بود:

اعتیاد، خیانت، بیکاری، بی پولی، دخالت شدید خانوادش، بی مسئولیتی و بی تفاوتیش و ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. مشکلاتمون زیاد بود: اعتیاد، خیانت، بیکاری، بی پولی، دخالت شدید خانوادش، بی مسئولیتی و ...

الهی عزیزم ...🥲

بعد از چندسال ازدواج به طلاق ختم شد ؟

الان احساس رضایت داری ک طلاق گرفتی ؟

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

الهی عزیزم ...🥲 بعد از چندسال ازدواج به طلاق ختم شد ؟ الان احساس رضایت داری ک طلاق گرفتی ؟

4 سال. البته یک سال و نیم هم درگیر دادگاه بودم جمعا میشه 5 سال و نیم.

البته کل اون 4 سالم با دعوا و قهر گذشت!

آره الان خیلی راضی ام خداروشکر، راحت شدم

4 سال. البته یک سال و نیم هم درگیر دادگاه بودم جمعا میشه 5 سال و نیم. البته کل اون 4 سالم با دعوا و ...

خداروشکر عزیزم انشالله خدا بهترینا رو برات رقم بزنه