من ۵ ماهه که جدا شدم. از جداییم راضی ام و خیلی آرامش گرفتم ولی چند وقتیه مرتب دلم میخواد یه خبری ازش بگیرم ولی ارتباطمو با تمام کسانی که میشناسنش قطع کردم و تقریبا میشه گفت برای اولین باره که هیچ خبری ازش ندارم! با این که خیلی اذیتم کرد و من مایل نیستم هرگز برگردم اما بی خبری ازش کلافه م کرده! خودمم برای گرفتن خبری ازش هیچ وقت اقدامی نکردم! مثلا با دوستان مشترک تماسی داشته باشم یا هر چیزی! میشه لطفا کمکم کنید؟
الان تو یکی از تاپیک های گذشتتون بودم که گفته بودید چیکار کنم شوهرم وابستم بشه و بدون من آب هم نخوره!
اتفاقا دوستان هم راه های زیادی رو گفتن
میشه بپرسم چرا جدا شدین؟؟؟؟
جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست! جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚 دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱
سلام عزیزم. مشکلاتمون زیاد بود: اعتیاد، خیانت، بیکاری، بی پولی، دخالت شدید خانوادش، بی مسئولیتی و ...
الهی عزیزم ...🥲
بعد از چندسال ازدواج به طلاق ختم شد ؟
الان احساس رضایت داری ک طلاق گرفتی ؟
جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست! جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚 دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱
4 سال. البته یک سال و نیم هم درگیر دادگاه بودم جمعا میشه 5 سال و نیم. البته کل اون 4 سالم با دعوا و ...
خداروشکر عزیزم انشالله خدا بهترینا رو برات رقم بزنه