2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخور خوب نیس حتا اگه دکتر داده

عمه من چند سال پیش با این قرص لاغر کرد و حسابیم لاغر شد ولی الان مدتیه ناجور قند گرفته

مثله اینه که ی بیماری نداشته باشین و داروهای اون بیماری رو مصرف کنین معلومه تاثیر خوبی رو بدن میزاره

شما تا سرت درد نگیره قرص سردرد میخوری؟

یا تا سرمانخوری قرص سرما خوردگی میخوری؟

این داروهم برای افراده قندیه خب تاثیر میزاره رو بدن

Miiii سابق..تعلیق شدم😢                                                     نمیبخشمت بخاطر پیام های ذخیره شدم که پاک شد..                     ۹ماه تو آب🌊 بودیم…بعدش تو هواییم☁️…بعد میمیریم و میریم تو خاک⚰️…خو تابلوعه بعدش آتیش🔥 دیگه😐👐🏻                   خدایا دستمال🧻 که هیچی…کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گم شده….
نخور خوب نیس حتا اگه دکتر داده عمه من چند سال پیش با این قرص لاغر کرد و حسابیم لاغر شد ولی الان مدت ...

چندوقته قطع کردن؟مطمئنین دلیلش اینه؟

چون اگه اینجوری بود دکترها تجویز نمیکردن برای لاغری

نخور خوب نیس حتا اگه دکتر داده عمه من چند سال پیش با این قرص لاغر کرد و حسابیم لاغر شد ولی الان مدت ...

برای همه ی قندیا تجویز نمیکنن،انگارفقط برا اونایی که کمی قندشون بالاس تجویزمیشه و اونایی که مشکلات تخمدان و.... دارن

کی میگه متفورمین داروی لاغریه این دارو  به عنوان کاهنده قند خون در درمان دیابت نوع دو (دیابت غیروابسته به انسولین) بکار می‌رود. متفورمین در اختلال متابولیسم کربوهیدرات و درمان سندرم تخمدان پلی کیستیک نیز تجویز می‌شود. افرادی که دیابت نوع دوم دارند، سطح قند خونشان بالاتر از حد نرمال است. متفورمین دیابت را درمان نمی‌کند، بلکه کمک می‌کند تا سطح قند خون در رِنج نرمال بماند

والا مامان من قندش ۲۸۰ بود ناشتا اینو میخوره لاغر شده اشتها هم نداره فک نکنم خوب باشه شما بخوری  ...

اخه برای مشکلات تخمک گذاری واینا هم تجویز میشه انگار،اونا که قند ندارن!!!نمیدونم من دو روزه دارم استفاده میکنم

کی میگه متفورمین داروی لاغریه این دارو  به عنوان کاهنده قند خون در درمان دیابت نوع دو (دیابت غ ...

اختلال متابولیسم کربوهیدارت باعث چاقی میشه براهمین متفورمین تجویز میشه اختلال متابولیسم یعنی اختلال سوخت وساز بدن

اخه برای مشکلات تخمک گذاری واینا هم تجویز میشه انگار،اونا که قند ندارن!!!نمیدونم من دو روزه دارم است ...

بجای مصرف دارو ورزش کن و یه ویزیت از دکتر تغذیه بگیر بهت رژیم اصولی بده اینجوری بدنت سالمتره عزیزم دارو عوارض خودشو داره

بجای مصرف دارو ورزش کن و یه ویزیت از دکتر تغذیه بگیر بهت رژیم اصولی بده اینجوری بدنت سالمتره عزیزم د ...

من اصلا غذام زیاد نیست ورزش هم میکنم ،چندین بار هم توسط بهترین دکترای تغذیه ویزیت شدم،خیلی چاق نیستم تو پر هستم وبقیه میگن معمولی ام ولی کاهش وزن ندارم