2777
2789

آنقدر بهم ظلم کرده آنقدر بدی کرده به اندازه موهای سرم هروز سردردم از دستش فک نمیکنم هیچ مردی انقدررررررر ظالم و بیخود بیشعور باشه که این هست

خسیسه آنقدر ک من غذا میپزم میگه باز رفت سر گاز باز میخواد غذا درست کنه مثلا دیشب غذا پختم این اومده نون و ماست خورد ک صرفه جویی بشه غذا بمونه برای فردا بچمون مریض میشه ی لحظه نفرین کردن از دهنش ب بچه تب دار مریضم نمیفته فقط داد میزنم و میگه باز باید ببرمش دکتر پولامو حروم کنم انقدرم پولداره ک میتونه ی زندگی خوب برامون بسازه ولی نمیکنه ......اکثر اوقات تو خونس می‌خوام ی بادمجون پوست بگیرم میاد بالا سرم وایمیسته میگه چرا از ته پوست گرفتی و بهانه های الکی دیشب بچمو بردیم دکتر گفتم برو ی وسیله ک ضروری بود ده تومن بیشتر نبود گفتم منو ببر بخرم گفت همین ک نونتو نو میارم خداروشکر کن من پول اضافی ندارم😞

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش فقط خسیس بود مدام دنبال بهانه واسه دعوا ب همه کارام کار داره تو هیچ کاری ازم مشورت نمی‌خواد نظرم براش مهم نیس از صب نشسته تو خونه بچم دارو نمی‌خورد این هی فحش و نفرین اگر خونه نباشه من ی جوری بچرو راضی میکردم مثل الان ک رفته و آرامش اومد ولی با سردرد 😞

عزیزم الان وقت سرزنش نیستا ولی خداوکیلی ادم خسیس که تو همون آشنایی هم تابلوعه خسیسه که. دلم برای بچ ...

ما سنتی ازدواج کردیم متاسفانه

واای. خداهدایتش کنه. حالا که داری باهاش زندگی میکنی دنبال ی راه باش مستقل شی و دستت تو جیب خودت باشه

حالا مستقل شدن هرچند ک سخته ولی اخر راهی داره اما اینکه مدام ناراحتم می‌کنه با یک بحس من کلا خودمو میبازم و حالم بد میشه رو چیکار کنم😞

ما سنتی ازدواج کردیم متاسفانه

باشه عزیزم.همین سنتی هم تو خاستگاری معلوم میشه به خدا از طرز لباس و گل و شیرینی و خرید های نامزدی و تلفن زدن و ........

حالا گذشته .بهتره به فکر آینده باشی.حتما بگرد یه شغل خوب پیدا کن شاغل شو

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

باشه عزیزم.همین سنتی هم تو خاستگاری معلوم میشه به خدا از طرز لباس و گل و شیرینی و خرید های نامزدی و ...

پدرم میدونست خسیسه نمی‌دونم چرا جواب مثبت داد نظر منو کسی نپرسید اما از اخلاق گندش هیچکس خبر نداشت

حالا مستقل شدن هرچند ک سخته ولی اخر راهی داره اما اینکه مدام ناراحتم می‌کنه با یک بحس من کلا خودمو م ...

به حرفاش اهمیت نده. هندزفری بزار گوشت مدام آهنگ یا فایلهای انگیزشی گوش کن که حرفاشو نشنوی حالت بد شه. باهاش دهن ب دهن نکن. اما برعکس ب رفتارای خوبش واکنش نشون بده و استقبال کن.  و رفتارای بدشو اصلا کور و کر باش 

مبینام... 25 سال.