2821
2789
عنوان

کراتین مو؟

1114 بازدید | 27 پست

خانومایی که کراتین مو انجام دادن راضی بودین از کراتین بعدش پشیمون نشدین و این که ماندگاریش چقدر هست من موهام رو دکلره کردم چندبار آسیب دیده موهای خودم قبلش صاف بود الان یه حالت موج دار و وز پیدا کرده میخواستم کراتین کنم به نظرتون موهام بعدش خوب میشه؟ 

موقتی هست .

هرچی بیشتر بری حموم زودتر میره.

موهای اسیب دیده راهی بجز کوتاهی ندارن۰

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موقتی هست . هرچی بیشتر بری حموم زودتر میره. موهای اسیب دیده راهی بجز کوتاهی ندارن۰

چند وقت دیگه عروسیم هست نمیتونم که موهام رو کوتاه کنم خیلی بلند بود موهام کوتاهش کردم فقط تا زیر شونه ام مونده

به نظرتون برس حرارتی بگیری بعد حموم باهاش موهاتو شونه کنی بعدش روغن ارگان بزنی بهتر از کراتین هست؟&n ...

نه اسیب  میبینه   

مو خوره  و باعث  خشکی مو میشه  

من هم برس  دارم   هم اتو مو 

ولی اوتو مو محشره 

نی  نی  یار  چه  مهربونه   / قدر منو میدونه  / منو تعلیق  میکنه  / بی  عذر  و  بی  بهونه  🙂🙃
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز