2777
2789
عنوان

تولدمه😔ولی...

179 بازدید | 7 پست

امشب تولدمه ولی امسال دلم ن جشن خواست ن اصلا کسیو دعوت کردم، فقط بخاطر پیج اینستام و حفظ ظاهر چند روز پیش کیک و بادکنک گرفتمو رفتم عکاسی 🥺

ولی اصلا حالم اکی نیست خیلی وضعیت بده هروز خبرای بد میشنویم ادم خجالت میکشه بخواد خوشحال باشه 😣

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخی عزیزم 

تولدت خیلی مبارک  

اگه نظرت با من متفاوته و دنبال اینی فقط با یکی دعوا کنی منو ریپلای نکن دوست عزیز من میام اینجا یکم از استرسام فاصله بگیرم نیاز ب یکی دیگه ندارم   خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌😊اگه امضامو خوندی یه صلوات برای آرزوم بفرست رفیق♥دمت گرم

شما نه باعث وقوع اتفاقات بد هستی و نه میتونی برای حل شدنش کاری انجام بدی و منطقی نیست که بخوای حال خودت رو تا این حد خراب کنی... امیدواریم مشکلات حل بشه اما اول از همه ضامن حال خوب خودت هستی و مشکلات هم به امید خدا حل میشه... تولدت مبارک باشه 

منم همینطور شدم این اولین باره بعد ۲۶سال😑

من اولا ذوق داشتم،الان چند سالیه اینطورم.دلم نمیخواد سنم بره بالا☹

🖤میدونی چی از همه سخت تره؟با دیدن عکسش که داره میخنده تو گریه ات میگیره...🖤