2777
2789
اگه چکاپ هارو انجام داده باشی و مشکلی نداشته باشی آره امکانش هست 

اره عزیز من و شوهرم مشکلی نداریم فقط من پولیپ رحم داشتم که دو هفته پیش عمل کردم هیستروسکوپی انجام دادم یکساله هم اقدامم خداکنه بعدش زود باردار بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیز من و شوهرم مشکلی نداریم فقط من پولیپ رحم داشتم که دو هفته پیش عمل کردم هیستروسکوپی انجام دا ...

میشی بابا 

من ۲ساله اقدامم البته واسه منو میگن پولیپ مشکل ساز نیس همسرم مشکل داره 

خدایا شکرت 

میشی بابا  من ۲ساله اقدامم البته واسه منو میگن پولیپ مشکل ساز نیس همسرم مشکل داره

خب عزیز انشالله زود باردار میشی من همش میترسم نکنه لوله هام بسته باشن😅

خب عزیز انشالله زود باردار میشی من همش میترسم نکنه لوله هام بسته باشن😅

خب برو عکس رنگی بنداز 

من عکس انداختم تو عکس گفتن هیچ مشکلی نداری ولی برایم سواله چجوری تو سونو میگن پولیپ دارم!!!! بعد این پولیپ هم فقط یه وقتایی یه رخی نشون میده 🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا شکرت 

خب برو عکس رنگی بنداز  من عکس انداختم تو عکس گفتن هیچ مشکلی نداری ولی برایم سواله چجوری تو سون ...

اره دکتر گفت سه ماه دارو بهت میدم بخور اگه باردار نشدی برو عکس رنگی بگیر شما علائم داری ؟مثلا لکه بینی خونریزی پولیپت چقدره؟به نظرم برو درش بیار عزیزم چاره ای نیست الان منم منتظرم پریود بشم بعدش اقدام کنم ببینم چی گلی قرار به سر خودمون بزنیم😅

خب برو عکس رنگی بنداز  من عکس انداختم تو عکس گفتن هیچ مشکلی نداری ولی برایم سواله چجوری تو سون ...

من پولیپم اولش کوچیک بود بعدش که عمل کردن دوسانت بوده

اره دکتر گفت سه ماه دارو بهت میدم بخور اگه باردار نشدی برو عکس رنگی بگیر شما علائم داری ؟مثلا لکه بی ...

نه لکه بینی اینا هیچی ندارم من تحت نظر ۲تا دکترم گفتن نیازی ب جراحی نیس چون همسرم مشکل داره واسه من میدونم کوچیک هستش ۳میل هستش 

خدایا شکرت 

نه لکه بینی اینا هیچی ندارم من تحت نظر ۲تا دکترم گفتن نیازی ب جراحی نیس چون همسرم مشکل داره واسه من ...

اها خیلی کوچیکه عزیزم انشالله هر دومون زود باردار بشیم

من پولیپم اولش کوچیک بود بعدش که عمل کردن دوسانت بوده

آخه واسه من بعضی وقتا ک میرفتم سونو اصلا نشون نمی‌داد بعد یادم نیس مثلا چند پریود میرفتم یه رخی اونم خیلی محو نشون میداد ک دکترم گفت عجیبه واسه تو داره از بین میره

خدایا شکرت 

انشالله  عملش چجوریه؟؟؟ بعدش استراحت باید کنی؟؟ نیاز ب بستری شدن داره؟؟

من ظهر عمل کردم ساعت ۷ بعد از ظهر مرخص شدم فقط یه دوز دو روز استراحت لازمه

تجربه من از درمان پولیپ رحم با خانم دکتر عاطفه گرگین بسیار عالی بود. ایشون هم از نظر علمی بسیار قوی هستن و هم اخلاق فوق‌العاده‌ای دارن. از اینکه به ایشون اعتماد کردم خیلی خوشحالم.