2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 3974 بازدید | 70 پست
مکمل میخورم تیروئید کم کار دارم همه میرن عروسی خوشحالن دور از جونتون من عزامه گاهی میگم خدایا ب د ...

منم. امروز دختر ۸ ساله با موی بلند و پر پشت دیدم فقط حسرت خوردم.

شما هم مث من موتون نازک شده و فرق سر باز؟؟؟ اخه بعضیا فقط ی قسنت سرشون خالی میشه بقیه جاها خوبه

الان اینطوری میگی وقتی مث من موهات بریزه از فکر ب کلاه گیس چهار ستون بدنت میلرزه

باورکن موهای من از شما خیلی کمتر شده و الانم ریزش دارن 

۳۴ سالمه 

۱ بچه ۷ ساله 

با ۴ تا سقط و کورتاژ شدم که هرکدوم از اینها کلی باعث نوسان هورمونی و ریزش شدید شد

تنبلی تخمدان شدید دارم 

موهام به شدت میریزع و تاره ناززززک 

دیگه چاره چیه نهایت باید اونکارو کنم موی طبیعی کلاه گیس شده هست ۲۰ ۳۰ میلیون موی انسانه و فرقی نداره 

با چسب میچسبونن و دوماه یکبار ترمیم میشه 

چرا غصه بخورم نهایت اونکارو میکنم 

حالا یکی ابروش کچله میره تاتو میکنه یکی مو یکی بینی عمل میکنه و...

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مکمل میخورم تیروئید کم کار دارم همه میرن عروسی خوشحالن دور از جونتون من عزامه گاهی میگم خدایا ب د ...

چقد سخته واقعا درکت میکنم من وقتی میبینم موهام میریزه دیگه دلم نمیخواد جایی برم زندگیمو بهم ریخته شوهرم همش دلداریم میده این بزن اونو میخرم دیگه‌کلا نا امید شدم به نظرم هیچ درمانی نداره

منم. امروز دختر ۸ ساله با موی بلند و پر پشت دیدم فقط حسرت خوردم. شما هم مث من موتون نازک شده و فرق ...

من کل سرم داره میریزع

اره جلو سرمم کم پشت تر شده

دروغ چرا منم حسودیم میشه دست خودم نیس خیلی غصه میخورم

چقد سخته واقعا درکت میکنم من وقتی میبینم موهام میریزه دیگه دلم نمیخواد جایی برم زندگیمو بهم ریخته شو ...

من از مسخره شدن واهمه دارم

اصلا جلو شوهرم به رو نمیارم ک موهام کم شدع

خودش میدونه ولی من جلوش خودمو زدم بیخیالی😭😭😭😭

منکه عکس سرمو بزارم همتون به موهاتون امیدوار میشید من کلا کم موام بدنم موهای زائد نداره ابروهامم کمه موهامم ازاول کم بود ولی الان به شدددددت کم شده جوریه که فقط سرمو پوشونده 😭😭😭

باورکن موهای من از شما خیلی کمتر شده و الانم ریزش دارن  ۳۴ سالمه  ۱ بچه ۷ ساله  با ...

ازدواج کردین بچه دارین و.....

من مجردم نه حامله شدم نه مویی رنگ کردم وضعم اینه وای ب بدها.

خواستگار میاد میره چهار ستون بدنم میلرزه وای کچل نشم

منکه عکس سرمو بزارم همتون به موهاتون امیدوار میشید من کلا کم موام بدنم موهای زائد نداره ابروهامم کمه ...

ب خدا میفهمم چی میگی

این عکسی هم که من الان گذاشتم دقیقا برای بعد از حمومه که مو پف داره

من از مسخره شدن واهمه دارم اصلا جلو شوهرم به رو نمیارم ک موهام کم شدع خودش میدونه ولی من جلوش خودم ...

من که پدر شوهرم دراوردم اینقد که میپرسم کم شده کم شده اونم روانی کردم