2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 3974 بازدید | 70 پست
منم تازه از فردا میخوام فولیکوژن رو شروع کنم هیرویت هم زیاد خوردم اسپیرونولاکتون هم ۱ سال بود قطع ...

داروهای هورمونی فقط مقطعی جلوی ریزش میگیرن لعنت به این علم که نتونسته تا الان ریزش مورو درمان کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چند سالتونه؟؟ مجردین یا متاهل

من ۲۶ سالمه نه عزیزم متاهلم ۲سال قرص جلوگیری خوردم بعد قطعش کردم هورمونام به هم ریخت الان ۳ ساله درگیر ریزش مو شدم ۱۰تا دکتر رفتم میگن درمانت فقط ماینوکسیدیله بعد یه سال جواب میده و کم کم موهات درمیاد من ماینوکسیدیل نمیزنم نشستم فقط کچل شدنم میببنم

من ۲۶ سالمه نه عزیزم متاهلم ۲سال قرص جلوگیری خوردم بعد قطعش کردم هورمونام به هم ریخت الان ۳ ساله درگ ...

منم گفتم فعلا نمیزنم

ماینوکسیدیل برای ته خطه

من فعلا خودم میفهمم که موهام داره کم میشه

کسی که از بیرون نمیفهمه

دنبال راه درمانم

اگه ب بن بست برسم و دیگ خالی شدن موهام معلوم شه میرم سراغ ماینوکسیدیل

اسپیرونولاکتون خوبه ولی پریودت بدجود بهم میریزه

این قرص ادمو روانی میکنه 

بعد قطع هرچی رو جلوی ریزشش توسط این قرص گرفته شده مجدد با سدت بیشتر میریزه 

کلا داروها مخصوصا هورمونی ها تا موقع استفاده جلوی ریزس رو میگیرن قطع کنی با شدت بیشتر میریزه 

بعد تا کی هورمون وارد بدن کنیم؟ 

کلی عوارض داره

موقع بارداری باید قطع بسه

برای منم میریزه به درک نهایت میرم کلاه گیس از این مو طبیعی ها میگیرم خیلی هم شیک و زیبا 😀

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
من ۲۶ سالمه نه عزیزم متاهلم ۲سال قرص جلوگیری خوردم بعد قطعش کردم هورمونام به هم ریخت الان ۳ ساله درگ ...

من دختر داییم المانه گفت موهای دخترمم خیلی میریخت کلا داشت کچل میشد یه روغن هندی با شامپوش خریده اسمش کش کینگه منتظرم یه نفر بیاد ایران برام بیاره خداکنه جواب بده من که افسردگی گرفتم چندسال همش غم غصه موهام دارم

این قرص ادمو روانی میکنه  بعد قطع هرچی رو جلوی ریزشش توسط این قرص گرفته شده مجدد با سدت بیشتر ...

الان اینطوری میگی

وقتی مث من موهات بریزه

از فکر ب کلاه گیس چهار ستون بدنت میلرزه