2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 3974 بازدید | 70 پست
تونیک ضد ریزش پرومین سریتا میزنم که از ۱۰۰ درصد ریزش فقط ۳۰درصد جلوی ریزش گرفته

تو سریتا هم میگن ماینوکسیدیل هست.

من میخوام فردا گیاهی لامینین رو بخرم

نمیدونم جواب میده یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره مشکل منم هست منم ریزش مو ارثی دارم سه ماهه دارم آمپول بیوتین و قرص زینک و تونیک ضد ریزش استفاده ...

داروهای هورمونی فقط اثر دارن داروهای تقویتی من میلیونا خرج کردم بی فایدس

موهای شما هم مث مال من فرقش باز شده؟؟

اره من موهام خیلی خیلی پر بود وقتی ارایشگاه میرفتم همه میگفتن خوشبحالت چقد پره الان ۲ساله میریزه ۵۰ درصد ریخته حجمش متوسط شده ولی بعضی جاها خالیه

اره من موهام خیلی خیلی پر بود وقتی ارایشگاه میرفتم همه میگفتن خوشبحالت چقد پره الان ۲ساله میریزه ۵۰ ...

مال من از ی جای خاص نمیریزه. کل سرم ریزش مو دارم. موهام خیییییییلییییی نازک شده. فرق سرم حس میکنم باز شده. عکسشو گذاشتم ببین

مال من از ی جای خاص نمیریزه. کل سرم ریزش مو دارم. موهام خیییییییلییییی نازک شده. فرق سرم حس میکنم با ...

ببین دقیقا منم همین حس داشتم کم کم فرق سر و دوطرف شقیقه بعد از چندماه ریزش مشخص میشه

من ۳ماه پشت سرهم هیرویت فولیکوژن خوردم ذره ای تاثیر نداشت چون مشکل هورمونیه فقط با عرق راریانه و اسپ ...

منم تازه از فردا میخوام فولیکوژن رو شروع کنم

هیرویت هم زیاد خوردم

اسپیرونولاکتون هم ۱ سال بود قطع کرده بودم از فردا شروع کنم باز ببینم چی میشه