2777
2789
عنوان

شوهرم ۹ ساعت

479 بازدید | 36 پست

سرکاره عصرا که کلا خونه نیست میگه جایی نرو پیاده شب میام میریم ساعت ۱۱ شب تو خیابون چی هست واقعا؟؟؟؟نمیراره برمم جایی فقط با ماشین میتونم برم خرید کنم برگردم

این کاربری متعلق به دو نفره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمنم عصر کاره 1 تا 10 شب وفتی بیادم 11 شده

مگه نمیگی بهت میگه با ماشین برو خرید برگرد

اونکه نیست پس بیرونم برو به بهونه خرید

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

شوهر من سركار نميره تا سركوچه هم نميذاره تنها برم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
شوهرمنم عصر کاره 1 تا 10 شب وفتی بیادم 11 شده مگه نمیگی بهت میگه با ماشین برو خرید برگرد اونکه نیس ...

پنهان کاری خوب نیست اگه بفهمه کلا بدبین و بددل تر میشه باید اصولی حلش کنه بدبینی و نه اینکه بخواد طرفو دور بزنه

پنهان کاری خوب نیست اگه بفهمه کلا بدبین و بددل تر میشه باید اصولی حلش کنه بدبینی و نه اینکه بخواد طر ...

اره میترسم بدونه بیا حالا همون ماشینم از دستم بگیرم

این کاربری متعلق به دو نفره