2777
2789
عنوان

دیر راه رفتن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 9760 بازدید | 24 پست

سلام عزیزان ، خدارو شکر بالاخره در ۳۰ ماهگی یعنی دو سال و نیم دخترم راه افتاد ، الان خودش تنهایی میدوه ، ۴ ماه بردمش کاردرمانی ، بهترین کاردرمانی کرمانشاه، رسپینا ، چند تا کاردرمانی دیگه قبلا بردمش قبولش نمی کردنو میگفتن جیغ میزنه و خودش راه میره ، اما خانم محمودی کاردرمانی مرکز رسپینا با دل و جان باهاش کارکرد و خدا روشکر نتیجه عالی ازش گرفتیم نمیدونم به چه زبانی از ایشون تشکر کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم آدرسشون کجاس؟؟ هر جلسه هزینه ش چقدر بود؟؟

بلوار ارشاد به سمت کمربندی ، کنار دبستان ۱۳ آبان . روی خیابونه . مرکز رسپینا . قبل از عید جلسه ای نیم ساعت بود ۱۴۰ می‌گرفت.  خانم مهرویی کاردرمانی عالی هستن 

سلام عزیزم خوبی؟ شما کدام کاردرمانی بردی راضی نبودی؟؟ ممنون میشم جواب بدی

کاردرمانی کارا هست سعدی و توانا که هست کوچه بغل رسپینا هر دوتاشون بجای درمان به بچه م آسیب زدن گفتم الان کمر و پاهاش می شکنه ‌ رسپینا تا حالا چند مورد بچه سی پی هم راه انداخته