2777
2789
عنوان

دختری که ....

139 بازدید | 20 پست

زمان ما همه دخترا تو مدرسه دوسپسد داشتن و من نه ! خب دلیلش واضح بود. از من که چون دختری بودم که پدرم خسیس بود بهم ده تومنم نمیداد لباس نداشتم هیچ امکاناتی نداشتم تازه اعتماد به نفسم نداشتم !!🥺🥺🥺😥😥فقط خودمو داشتم .نه کسی رو توی فامیلمون داشتم نه اصلا فامیل داریم نه با کسی در ارتباطیم نه سال به سال بیرون میریم با خانواده. خودم اصلا دوست نداشتم دوستی داشته باشم هی باهاشون برم بیرون و.... (الان میاید میگید خب بخاطر این بوده 😒😒😒) خلاصه همه دخترا با یه آدمی هستن که همه چی براشون فراهم میکنه . الانم که همه باهم خودشون آشنا میشن بعد ازدواج میکنن . برای من هیچکس وجود نداره هیجکس و نمیشناسم ندارم تو زندگیم تاحالا مذکر از نزدیک ندیدم . هنوزم خب البته بدنم لاغر قیافه بدون عمل و.. خب زیادم پول ندارم 🥺🥺🥺🥲🥲😰😰😰😰ولی خیلیا بودن اونام خودشون چیزی نداشتن ولی آخرش ازدواج خوبی کردن ‌. 💔💔💔🥀🥀

لاغری بدِمگه؟

چندسالته 

وایعنی دخترادوست پسرداشته باشن حله همه چی؟

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا ما هم کسیو نداشته و نداریم 

من ول کردم این قضیه رو و گذاشتم به موقعش خودش اتفاق بیفته 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

لاغری بدِمگه؟ چندسالته  وایعنی دخترادوست پسرداشته باشن حله همه چی؟

نه . واسه خودمو میگم‌من بی عرضه ام . خب الان که همه پروتز میزارن من کم وزنم خب😑😑😑

سرنوشته شاید!

منم شرایطم مشابه تو هست تقریبا.بدقیافه ترین رفیقام تو دانشگاه دست کم یکی دوبار رل زدن و حتی نامزد کردن منی که ازشون میدونم سرترم از نظر ظاهر و چه اخلاق پشه نر دورم چرخ نمیزنه😂

نه . واسه خودمو میگم‌من بی عرضه ام . خب الان که همه پروتز میزارن من کم وزنم خب😑😑😑

چند کیلویی شرط میبندم ازمن وزنت بالاتره

بی عرضه هم لقب خوبی نیست بخودت میدی

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
سرنوشته شاید! منم شرایطم مشابه تو هست تقریبا.بدقیافه ترین رفیقام تو دانشگاه دست کم یکی دوبار رل زدن ...

آخه برای من هیچکس وجود نداره . سال به سال بیرون نمیرم فامیلم خب نداریم 

یکی برام سرکتاب باز کرد گفت بخاطر همزادته 

میخوامم به این چیزا اعتقاد نداشته باشما ولی واسه خواهرمم گفت همزاد داری بختت بسته ست براش دعا نوشت چند وقت بعدش یکی از دوست پسرا قبلی خواهرم و یه یاروی جدید باهم دیگه خواستگارش شدن 

شایدم اتفاقی بوده🤷‍♀️

درس آینده ی خوبی نداره 

چرا حداقل برو تودانشگاه تواجتماع باشی اگه ناراحتی هیچجایی نمیرید