زمان ما همه دخترا تو مدرسه دوسپسد داشتن و من نه ! خب دلیلش واضح بود. از من که چون دختری بودم که پدرم خسیس بود بهم ده تومنم نمیداد لباس نداشتم هیچ امکاناتی نداشتم تازه اعتماد به نفسم نداشتم !!🥺🥺🥺😥😥فقط خودمو داشتم .نه کسی رو توی فامیلمون داشتم نه اصلا فامیل داریم نه با کسی در ارتباطیم نه سال به سال بیرون میریم با خانواده. خودم اصلا دوست نداشتم دوستی داشته باشم هی باهاشون برم بیرون و.... (الان میاید میگید خب بخاطر این بوده 😒😒😒) خلاصه همه دخترا با یه آدمی هستن که همه چی براشون فراهم میکنه . الانم که همه باهم خودشون آشنا میشن بعد ازدواج میکنن . برای من هیچکس وجود نداره هیجکس و نمیشناسم ندارم تو زندگیم تاحالا مذکر از نزدیک ندیدم . هنوزم خب البته بدنم لاغر قیافه بدون عمل و.. خب زیادم پول ندارم 🥺🥺🥺🥲🥲😰😰😰😰ولی خیلیا بودن اونام خودشون چیزی نداشتن ولی آخرش ازدواج خوبی کردن . 💔💔💔🥀🥀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم شرایطم مشابه تو هست تقریبا.بدقیافه ترین رفیقام تو دانشگاه دست کم یکی دوبار رل زدن و حتی نامزد کردن منی که ازشون میدونم سرترم از نظر ظاهر و چه اخلاق پشه نر دورم چرخ نمیزنه😂
میخوامم به این چیزا اعتقاد نداشته باشما ولی واسه خواهرمم گفت همزاد داری بختت بسته ست براش دعا نوشت چند وقت بعدش یکی از دوست پسرا قبلی خواهرم و یه یاروی جدید باهم دیگه خواستگارش شدن