2777
2789
عنوان

مو فرفری ها بیان

106 بازدید | 17 پست

خانوما کیا هروز موهاشونو اتو میکشن من موهام فره خیلیم وزه وقتی از حموم میام بیرون خشک ک میشه عین پشم گوسفند میمونه خیلیم پرپشته تا اتو نکنم یکم جموجور نمیشه نمیدونم باید چیکار کنم خسته شدم شماها چجوری موهای فرتونو صاف میکنید؟؟؟؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پس همدردیم    

هعی خواهر

من هررررجا میرم باید اتوم بام باشه معتاد شدم بش🤧😂😂 

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️
هعی خواهر من هررررجا میرم باید اتوم بام باشه معتاد شدم بش🤧😂😂 

منم والا هیچوق خونه کسی نمیتونم برم حموم باید خونه خودم باشم ک اتو دم دستم باشه بتونم بعد حموم اتو کنم     

اره دقیقا هرکاری میکنم تا اتو نکشم جم نمیشه خیلی سخته    

مگه موهاتون چجور فر هست برا ما خانوادگی فر و پرپشته ولی فر کوتاه نیست یعنی بلند بشه موها مثلا شش هفت سانت بشه فر میخورن با سشوار درست میشه باید بری ارایشگاه بگی حجم موهارو بگیره بعد با سشوار صاف میشه فقط یکم کم پشت تر میشن

منم والا هیچوق خونه کسی نمیتونم برم حموم باید خونه خودم باشم ک اتو دم دستم باشه بتونم بعد حموم اتو ک ...

دقیقااااا استرس اینو دارم بریم جایی چند روز بمونیم چ کنم 

من موهام بعد حموم پف میکنن وحشتنااااک ترجیح میدم هیشکی نبینشون

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️
مگه موهاتون چجور فر هست برا ما خانوادگی فر و پرپشته ولی فر کوتاه نیست یعنی بلند بشه موها مثلا شش هفت ...

اره اینم فکر خوبیه ولی من موهام خیلی وز هس اگ ی رنگ مو بزارم ک بدتر