2777
2789

واسه کسی که از اقوام خیلی نزدیکش چند روزه فوت شده یه ماهه دیگه کنکور داره خونشونم پر از مهمانه چه راهکاری دارید

میترسم بازم بمونم پشت کنکور😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو کتابخونه و ذهنتو از همه چی آزاد کن

بهت تسلیت میگم عزیزم سعی کن اصلا بهش فکر نکنی بعد از کنکور هرچی که دوست داری عزاداری کن تا آروم شی😔😔

تو رو خدا بس کنید دیگه، آخه خانوم عبی واقعی که الان داره واسه عبی غش و ضعف میکنه، من بیچاره نشستم یجا نارنگی مو میخورم.... 
تا قبل از فوت میرفتم کتابخونه ولی الان مامانم نمیزاره میگه زشته عموت مرده باید پیش مهمانا باشی

اگه ایندت براشون مهمه باید بذارن دیگه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اول که خدا رحمتشون کنه. بعد هم با این یک ماه خوندن خیلی هم توی نتیجه تاثیری نداره. بعد هم می تونه بر ...

اتفاقا اگه کنکور داده باشید متوجه میشید همه جی به همین یه ماهه اخر بستکی داره

کتابخونه هم بالاتر توضیح دادم...مامانم باهام همراهی نمیکنه

اتفاقا اگه کنکور داده باشید متوجه میشید همه جی به همین یه ماهه اخر بستکی داره کتابخونه هم بالاتر تو ...

راستش من زمان کنکور خیلی سال قبل که شکستن غول کنکور وحشتناک بود. سه ماه آخر تحصیلی یعنی از فروردین مشکلات شدیدی پیش اومد که حتی مدرسه هم هفته ای دو روز غیبت می خوردم. و اصلا نشد از عید تا کنکور بخونم. اما یکی از تاپ ترین رشته ها توی تاپ ترین دانشگاه تهران و دولتی قبول شدم و رتبه ام هم دو رقمی.