2777
2789
عنوان

تننهایی

171 بازدید | 29 پست

کیا تنهان 

من هیچ دوستی ندارم 

هیچ کسی ام بجز مامانم ک بعضی وقتا میرم خونش ندارم 

خیلی وقتا دلم میگیره 

ن فامیلی ن دوستی 

بیشتر وقتا دلم میخواد با یکی همسن خودم حرف بزنم 

هیچکی نیس

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو تو جمع هایی که دوست داری  مثلا اگه شعر دوست داری برو شب شعر هایی که تو شهرتون برگزار میکنن   دوست پیدا میکتی

صبح خیزی و سلامت طلبی چون حافظ   هر چه کردم همه از دولت قرآن کردم 
برو تو جمع هایی که دوست داری  مثلا اگه شعر دوست داری برو شب شعر هایی که تو شهرتون برگزار میکنن& ...

شوهرم نمیزاره تنها با دخترم برم بیرون 

خودشم بیچاره کار میکنه نمیتونم بهش سخت بگیرم

عزیزم همه به نوعی تنهاییم واقعا مخصوصا وقتی مشکلی برامون پیش میاد بیشتر احساس تنهایی میکنیم

عاخه ننهایی من فرق داره من هییییییچ کسی و ندارم ب معنای واقعی کلمه

شوهرم نمیزاره تنها با دخترم برم بیرون  خودشم بیچاره کار میکنه نمیتونم بهش سخت بگیرم

وا  چرا نمیزاره  حق توعه 

من با بچم وقت میگذرونم بیشتر سرم تو گوشیه، ولی چه،فایده آدم بعضی وقتا ی نفر هم سن و سال میخواد باها ...

دقیفا 

اگ یه فانیلی و کسی هم بود خوب بود یا دوست ولی واقعا هیچ کس نیس

خوش به حالت چیزی و داری که حاضرم نصف عمرم و بدم داشته باشمش دوست دارم تنهای تنها باشم خودم و کتابام فقط گه گاهی بتونم مادر و خواهرم و ببینم

بچه بودم بادبادکای رنگی دلخوشی هرروز و هرشبم بود.. خبر نداشتم از دل آدما چه بی بهونه خنده رو لبم بود ..کاری بجز الک دولک نداشتم.. بچه بودم به هیچی شک نداشتم ..بچه بودم غصه وبالم نبود..هیچکی حریف شور و حالم نبود ..بچه که بودم آسمون آبی بود ..جتی شبای ابری مهتابی بود..بچگی و بچگی و تموم شد..خاطره های خوش رو دست من مرد..تا اومدم چیزی ازش بفهمم..جوونی اومد اون و با خودش برد .. برد ..برد
نمیدونم با مامانم و خودش هرجا برم کاری نداره تنها نمیزاره  احساس میکنم این یه باری ام ک زنده ا ...

تقصیر خودته   چرا بهش اجازه میدی واست تعیین تکلیف کنه  تو حق داری بری بیرون از خونه و بگردی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز