2777
2789
عنوان

حرف من به مادر خواستگارم زشت بود؟

441 بازدید | 23 پست

با مادرش تنهایی چندبار حرف زدم خیلی خانم خوبی بود ازش خوشم اومدش

بعدم فقط یک جلسه در حد۵ دقیقه با پسره حرف زدم فقط هم اسم و سن شغل اینا رو گفت دیگه راجب اخلاقیات و... حرف نزدیم

بعد که به دل هم بودیم مادرش اومد گفت میخوایم بیاییم خواستگاری رسمی و شما برید سر خونه زندگیتون 

گفتم خب بنظر من لازمه بازم باهم حرف بزنیم اخلاق همو بشناسیم فوری که نمیشه عقد کنیم باید صحبت کنیم چند جلسه 

گفتم حتی من یه خواستگار داشتم بعد ۶ماه ردش کردم البته اون شش ماه نهایتا ماهی یکی دوبار خانوادگی صحبت میکردیم اخرش فهمیدم خانوادش خوب نیستن ردش کردم فوری که نمیشه عقد کرد

گفت نکنه میخوایی پسر منم ۶ماه بدوونی بعد ردش کنی گفتم نه اینطور نیست به هر حال لازمه باهم صحبت کنیم گفت پس نه بیخیال ما حوصله ۶ماه نداریم مگر میخوایی چی بهش بگی و خداحافظی کرد کرد و رفت

الان حرف من کجاش بی منطق بود که اینا ول کردن رفتن؟!!

حرف حق گفتی

اون کار بدی کرده رفته و گفته صبر نداریم 

یکی بودیکی نبود.....دعا کنین زودتر کارمون بشه خونمون ساخته بشه 💑🏠عروسی بگیریم💃💃                            اتفاق های خوب بیفته برامون😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من ۶ماهو مثال زدم این انگار فکر کرد میخوام ۶ماه با پسرش حرف بزنم

عیب نداره

خودت رو اذیت نکن پیش میاد 

یکی بودیکی نبود.....دعا کنین زودتر کارمون بشه خونمون ساخته بشه 💑🏠عروسی بگیریم💃💃                            اتفاق های خوب بیفته برامون😊😊

هیچوقت جلوی خواستگار یا همسر یا خانواده خواستگار و همسر حرف از خواستگارای قبلی نزنین بعد هم شما مثال زدین ولی اونا فکر کردن میخواین ۶ماه و یا بیشتر معطلشون کنین