2777
2789

باسن و سینه ارثیه اگ ذاتا سینه های درشتی داشته باشه با بدنسازی میتونی فرم بدی باسنم همینطور در ضمن کسیم نیست دوتاشو باهم داشته باشه این دوتاش باهم در صورتی امکان داره که عمل کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم فوق العادس.ولی باید باشگاه خوب و برنامه خوبی داشته باشی.مربی هم خیلی مهمه. اگر تا شش سال مداوم ادامه بدی باسن فوق العاده ای پیدا می‌کنی ولی سینه چون بافت چربی داره زیاد نمیشه افزایش سایز داد

باسن و سینه ارثیه اگ ذاتا سینه های درشتی داشته باشه با بدنسازی میتونی فرم بدی باسنم همینطور در ضمن ک ...

من یه مدتیه روغن زیتون میزنم خیلی خوبه برای سینه 

ولی باسنم اصلا فرم نداره 

اره عزیزم فوق العادس.ولی باید باشگاه خوب و برنامه خوبی داشته باشی.مربی هم خیلی مهمه. اگر تا شش سال م ...

شش سال طولانیه ؟!

اگه هفته ای سه بار بدنسازی برم زودتر نتیجه میگیریم؟؟؟من اصلا باسنم فرم نداره

شش سال طولانیه ؟! اگه هفته ای سه بار بدنسازی برم زودتر نتیجه میگیریم؟؟؟من اصلا باسنم فرم نداره

ههفته ای سه بار عالیه.‌حتما پیش مربی خوبی برو. مربی مهمترین عامله چون بهت رژیم تغذیه میده و هم برنامه ورزشی مناسب میده. بقیش به ژنتیک داره که چه مدت حجم بگیری و باسنت فرم بگیره. شاید توی شش ماه هم باسنت اوک بشه