2777
2789
عنوان

اکر‌شوهرتون قطعی بچه نخواد

291 بازدید | 37 پست

اگر شوهرتون صد در صد بچه مخواد دلیلش هم این باشه که از هدفهامون دور‌میشیم و خودمون رو یادمون میره اما شما دلتون بچه بخواد و هر بچه ای ببینید خودتون رو تصثر کنید که مادر شدید ، چی‌کار‌میکنید ؟ از این ادم جدا میشید ؟ در ضمن من ۳۵ سالمه شوهرم ۳۶ ، و نگید که بشین باهاش صحبت کن که الان دو ساله هر ماه باهاش صحبت میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون قبل ازدواج از این تصمیم شوم به من هیچی نگفت ،سال اول هم بهانه های مسخره بعدش گفت چی تو سرش هست،منم باردار شدم پای همه سختی های مادری هم وایستادم،خیییلی سخت بود ولی دوام اوردم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

از قبل ازدواج گفت بهت ؟؟منو همسرم هم بچه نمیخایم تا ببینیم آینده چی میشه مثلا من اصلا دوست ندارم اما همسرم میگه اگه شرایط تغییر کنه میخاد و منم بخاطزش نمیگم نه .

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

چ بهتر 

بچه براچی تونه تو این همه گرونی و بد بختی 

این دنیا جای اضافه کردن آدم جدید نیست 

منم دلم نمیخواد بچه دار بشم کاش شوهرمم مثل شوهرت تا ابد نخواد 

منم همسرم تو عقد میگفت بچه دوستداره ولی الان ۲ ساله ازدواج کردیم حرفی از بچه نمیزنه 

مگه دیوونه ایم بابا 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
مگه قبل ازدواج درمورد بچه صحبت نکرده بودین؟؟؟

اون موقع میگفت شک‌دارم خیلی مفصل نشستیم راجع به بجه حرف بزنیم سه سال دوست بودیم و دو سال هم ازدواج‌ کردیم اما من مدام از بچه حرف میزدم که اسمش رو چی‌بزاریم‌اون هم میکفت حالا بعدا

حالا اگه شوهری بچه سوم بخواد باید چیکارش کنیم؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

چ بهتر  بچه براچی تونه تو این همه گرونی و بد بختی  این دنیا جای اضافه کردن آدم جدید نیست ...

حس مادری رو تجربه کردن و تصمیم گیری در مورد این موضوع حق یه زنه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی