دوستم قابل اعتماد و یکرنگه؟ یا نه؟ میشه روش حساب کرد؟حرفای آخرش راسته یا دروغ؟
من هم روزگاری فکر میکردم عشق همه چیز را حل میکند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقهمندیهای کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمیآورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دلهای شکسته رو میپردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دلشکستهاش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ" یعنی من نزد قلبهای شکستهام! اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم حس کردم ب نفع خودتونه رای دادگاه حس میکنم فقط ی حرفی میزنه اون خودشم میتزسه
عزیزن به نظرت کارم بی درد سر تموم میشه؟
دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز.ارنست همینگوی.
میشه مال منم بگین دعاتون میکنم حسش نسبت به من چیه روز تولدم بهم پیام میده و کی میبینمش؟؟ ...
از نظر کلی حسش مثبته ولی ی سری اختلاف نظر ها دارید که حس میکنه نمیتونید با هم کنار بیاید ... روز تولدت حتی اگر پیامم نده بهت به یادت هس و تو فکرشه دیدن رو هم نمیدونم ولی نزدیکه
به نظرت اگه گفت رابطه عاشقانه بگم نه تصمیمم گفتن نه هستش فقط میترسم وابسته بشم به خاطر این میگم نه و کنکور دارم دیگه کلا گفتم برو تا بعد کنکور من نیستم جواب بدم
به سختی ...دوندگی زیاد داری ولی بلاخره تموم میشه ...
تموم که میشه ولی آقا نمیکشم بخدا😑
دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز.ارنست همینگوی.