2777
2789
چرا زنشو کشت؟ بالا یعنی بردش پشت بوم؟ بابا ما پیگیریم درست توضیح بدین😂

ن خونش داخل روستاست بالای خونه یه بیابونیه اونجا کشتش با تفنگ بعد رفت خودشو معرفی کرد دلیلشو نمیدونم

کار مجازی سراغ داشتی بگو مرسی🖤.                        ولی همیشه عقده اش تو دلم میمونه........ 💔خدا نزار تو دلم بمونه حقم نیست نزار💔😔

تو محل مون یکی هست، شاید بیست سال گذشته از اون ماجرا و اون وقت یه پسر جوون بود و الان زن و دو یا سه تا بچه داره ...و احساس میکنم شدیدا افسرده است و سر براه هم هست تو محل، کسی هم دیگه به اون چشم بهش نگاه نمیکنه ...خدا به همه کمک کنه و از سر تقصیراتشون بگذره ...بعضی ها واقعا ناخواسته مرتکب این اشتباه بزرگ میشن ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه هرکس از اطرافیان یا همسایه هامون باشه ولی خوب ندونیم؟!

بله ما یه همشایه داریم اهل نماز و مسجده خیلی هم چشم پاکه ۵۵ سالش باید باشه ایشون ده سال پیش یه جوان رو تو دعوا کشتن با چاقو و پرونده رفت دیوان عالی کشور و عفو خورد……واقعا نمیدونم چزا اینکار کرده چون ما ازش بدی ندیدیم چشم پاکه اهل نماز و مسجده حلال حروم حالیشه….میگن ادم تو دعوا جنون میگیره دروغ نمیگن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هم محلی ما زنش و ۲ تا بچش رو با تفنگ کُشت و خاک کرد ، بعد به مادرزن و پدر زنش گفت اینا رفتن خرید بکنن خیلی وقته برنگشتن ، چند روز همه دنبال زنه و بچه ها گشتن تا اینکه نمیدونم چجوری لو رفت مرده کشتتشون😑😶

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 
اره جلو چشم خودتم داخل پیاده رو با کسی دعواش شد سر پارک ماشین خیلی چاقوش زد هنوز صحنه که مرده دست رو ...

یاامام زمان من همچین چیزا ببینم روانی میشم

همیشه بیرون میریم به شوهرم میگم توروخدا سر به سر مردم نذار میگه اخه بعضیا مثل گاون گفتم ولش کن نهایتش دو دقیقه دورتر میرسیم چکار داری 😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله ما یه همشایه داریم اهل نماز و مسجده خیلی هم چشم پاکه ۵۵ سالش باید باشه ایشون ده سال پیش یه جوان ...

🤨🤨شاید حق با همسایتون باشه کلا قظاوت کا خداس ولی عجیب بعضیها خیلی چیزا به ظاهرشون نمیخوره

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
🤨🤨شاید حق با همسایتون باشه کلا قظاوت کا خداس ولی عجیب بعضیها خیلی چیزا به ظاهرشون نمیخوره

بله دقیقا

اینم بگم خیلی ادم تلخ و جدی ای هست

یعنی اهل کرکر خنده و حرف زدن نیست فقط دست میذاره رو سینش تا کمر جلوت خم میشه میگه سلام خواهرم حاج اقا خوبن و سلام برسونین و خدانگدار😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله دقیقا اینم بگم خیلی ادم تلخ و جدی ای هست یعنی اهل کرکر خنده و حرف زدن نیست فقط دست میذاره رو س ...

جانم😑😑

عجب اره واقعا منم همچین آدم هایی رو دیدم که ظاهرشون چیزی و نشون نمیده کلا مرموزن ولی تو باطن... ولی کلا نمیفهمم یسریا چجوری میتونن جون یه آدم و بگیرن درسته عصبانیته درسته جنونه درسته ... ولی بازم بخدا من یادمه یبار آشپزخونه مامان بزرگم بودم اونور خونه پشت آشپزخونه یچیزی شبیه باطلاق یا نمیدونم چیه ولی پر از قورباغه است نمیدونم قورباغه چجوری اومده بود آشپزخونه منم داشتم چایی میرختم تا دیدمش هول کردم جیغ زدم و آب جوش دستم بود و روش خالی کردم اللهی نمیدونی چه جلز ولزی میکرد تا الان یادم میاد عذاب وجدان میگیرم😂

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫