من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
وای چندمی منم امتحان عربی دارم فقط قواعد و ۱ درس و خوندممممم چکاااار کنمممم ۱۰ درسههه😥😥💔💔
بووو 10 درس چ خبره 😑😐
مال ما 5 درسه 😁
یادم نمی کنی و زِ یادم نمی روییادت بخیر یار فراموشکار من 💔💔چه عاشقانه ای بنویسم ک دلتان برایم بلرزد وقتی نه دستانش را گرفتم نه در آغوشش کشیدم و نه حتی او را بوسیده ام... من فقط از دور او را در خویش گریسته ام💔 قلب ترک خورده ی من بنده به مو بود من عاشق او بودمو او عاشق او بود🥺
😐برا ما هم ۹ درس ولی فردا ادبیات داریم ۱۷ 😭😭درس منم هیچی نخوندم 😂
برا ما باز ادبیات 18 درسه 🤦♀️😑😑
یادم نمی کنی و زِ یادم نمی روییادت بخیر یار فراموشکار من 💔💔چه عاشقانه ای بنویسم ک دلتان برایم بلرزد وقتی نه دستانش را گرفتم نه در آغوشش کشیدم و نه حتی او را بوسیده ام... من فقط از دور او را در خویش گریسته ام💔 قلب ترک خورده ی من بنده به مو بود من عاشق او بودمو او عاشق او بود🥺