2777
2789
عنوان

هم دردا😕🖤

100 بازدید | 10 پست

ای بابا ‏اگه در طول ترم این سریالا رو دیده بودم همش جمع نمیشد واسه شب امتحان.😕😂

۱۶ قسمت جیران دارم،۳ قسمت جادوگر 

و امتحان عربی هم درد ندارم؟!🤧😕

کاربری دست دونفره🤞دوتا دختر باهوش و خوشگل😍☺️ یکی مجرد یکی متاهل:(خدایا شد، مرسی❤️ کمکم کن به کمک تو برای همه بشه)❤️✌️❤️

وای چندمی

منم امتحان عربی دارم

فقط قواعد و ۱ درس و خوندممممم

چکاااار کنمممم

۱۰ درسههه😥😥💔💔

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چندمی منم امتحان عربی دارم فقط قواعد و ۱ درس و خوندممممم چکاااار کنمممم ۱۰ درسههه😥😥💔💔

بووو 10 درس چ خبره 😑😐

مال ما 5 درسه 😁

یادم نمی کنی و زِ یادم نمی روی                                          یادت بخیر یار فراموشکار من 💔💔                              چه عاشقانه ای بنویسم ک دلتان برایم بلرزد وقتی نه دستانش را گرفتم نه در آغوشش کشیدم و نه حتی او را بوسیده ام... من فقط از دور او را در خویش گریسته ام💔 قلب ترک خورده ی من بنده به مو بود من عاشق او بودمو او عاشق او بود🥺
😐برا ما هم ۹ درس  ولی فردا ادبیات داریم ۱۷ 😭😭درس  منم هیچی نخوندم 😂

برا ما باز ادبیات 18 درسه 🤦‍♀️😑😑

یادم نمی کنی و زِ یادم نمی روی                                          یادت بخیر یار فراموشکار من 💔💔                              چه عاشقانه ای بنویسم ک دلتان برایم بلرزد وقتی نه دستانش را گرفتم نه در آغوشش کشیدم و نه حتی او را بوسیده ام... من فقط از دور او را در خویش گریسته ام💔 قلب ترک خورده ی من بنده به مو بود من عاشق او بودمو او عاشق او بود🥺
بووو 10 درس چ خبره 😑😐 مال ما 5 درسه 😁

😂😭

چقد کم

چندمی؟؟

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹
😂😭 چقد کم چندمی؟؟

دوازدهم 

خب منم دلم تعطیلات تابستونی میخواد 🥺اصلا یعنی چی امتحان ک سال بعد یادت بره مسخره ها 😑😂

وای دقیقا🤧😂

کاربری دست دونفره🤞دوتا دختر باهوش و خوشگل😍☺️ یکی مجرد یکی متاهل:(خدایا شد، مرسی❤️ کمکم کن به کمک تو برای همه بشه)❤️✌️❤️
وای چندمی منم امتحان عربی دارم فقط قواعد و ۱ درس و خوندممممم چکاااار کنمممم ۱۰ درسههه😥😥💔💔

یازدهم 😕