2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 55 پست
نمیدونم مشکلت چیه نمیخوام فضولی کنم ولی اکر تموم شده بهش فک نکن به اینده فک کن بچه تو بزرگ کن باهاش ...

ن خواهر دارم باهاش حرف بزنم ن دوستی ن جایی اینم از یطرف 😔

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

هرکاری میکنم دوروز فکرامو مشغول مبکنم جای دگ ولی باز همون میشم ، الانم دوسالیه عین روح شدم بقران هیچ ...

حتما باشوهرت مشکل داری مثل من

منم همش تو فکر خودکشیم بااین تفاوت ک بچه ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم ولی چطور تغییر بدمش اصن غیر ممکنه 😭

گفتم که راه حل داره و کار هر کسی هم نیست 

اینکه تو حالت خوب بشه برام مهمه 

اگر واقعا درد داری و دلت میخواد از این وضعیت نجات پیدا کنی راه حلش رو می‌دونم 

بدترین اتفاق کودکیت چی می‌تونه باشه ؟ تجاوز ؟ اونم قابل حله 

با تماس صوتی حلش میکنیم 

نه عزیزم علائمم دارم اونم خیلی شدید  تا خود صبح فکرم اشغالم دائم تو فکر گذشتم انگار اونجا زندگی ...

تا حالا شده یه مدت بری تو فاز شادی زیاد بعد یه مدت خیلی افسرده بشی؟ تا حالا به خودت آسیب زدی؟(به منظور خود کشی یا جلب توجه)...پیش اومده صداهایی بشنوی که دیگران نمیشنون؟ یا چیزایی ببینی که دیگران نمیبینن؟ ... ببخشید میپرسم اخه میخوام علت رو بدونم

درسته کسی ک ب خودکشی فکر میکنه وتاپیک میزنه یعنی ب مشاور احتیاجی نداره شاید یکی ازدوستان باهاش درد ...

دقیقا حس میکنم هیچ چیزی نمیتونه احساسمو برگردونه  قبلا حداقل بعضی چیزا خوشحالم میکرد ولی الان اونام نه

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

هرکاری میکنم دوروز فکرامو مشغول مبکنم جای دگ ولی باز همون میشم ، الانم دوسالیه عین روح شدم بقران هیچ ...

قران بخون با خدا راز و نیاز کن بچه تو ببر پاک خوشحالیشو ببینی میدونی چقد حالتو عوض میکنه؟ اگر امکانش رو داری مسافرت برو یا یه گردش برو بازار برو بگرد حتی اگه چیزی نخری به خودت بیا برای ایندت برنامه بریز به بچت شعر یاد بده چیزهای جدید

ترحم بر گناهکار خیانت به بیگناه است⚖⚔
تا حالا شده یه مدت بری تو فاز شادی زیاد بعد یه مدت خیلی افسرده بشی؟ تا حالا به خودت آسیب زدی؟(به منظ ...

اره سعی کردم شاد باشم ولی بازم نتونستم قفل کردم تو گذشته و غمو غصه ، اره اسیب زدم ولی قبلا فکر پدرمادر الانم بچم نمیزاره جدی تر فکر کنم ولی چند بار رفتم بالای ساختمون گفتم خودمو بندازم بمیرم ولی دلهره بچم نمیزاره بعدشم اره صدا های سوت میشنوم و اینکه یکی تو مغزم انگار یاداوری میکنه همه چیو 

قران بخون با خدا راز و نیاز کن بچه تو ببر پاک خوشحالیشو ببینی میدونی چقد حالتو عوض میکنه؟ اگر امکانش ...

باور کن مبخونم نمازمم میخونم دعا میکنم فقط ارومم کنه یکم هرکاری میکنم نمیشه انگار عین مرده شدم همه حسام رفته فکر کن هیچ حسی ندارم اشکمم نمیاد قبلا خیلی گریه میکردم 

ن خواهر دارم باهاش حرف بزنم ن دوستی ن جایی اینم از یطرف 😔

خب نباشه اشکالی نداره با بچت حرف بزن برو بیرون همسایه که داری بعضی وقتا اگه امکانش هست باهاش حرف بزن کتاب بخون اشپزی کن چیزهای جدید یاد بگیر کتابهای روانشناسی بخون مطالب علمی رو دنبال کن فیلم ببین

باور کن مبخونم نمازمم میخونم دعا میکنم فقط ارومم کنه یکم هرکاری میکنم نمیشه انگار عین مرده شدم همه ح ...

همسرت کجاست البته ببخشید سوال میکنم

خب نباشه اشکالی نداره با بچت حرف بزن برو بیرون همسایه که داری بعضی وقتا اگه امکانش هست باهاش حرف بزن ...

میدونی موقتی و گذرا حواسمو پرت میکنن اینا یا اولش کلی انگیزه دارم بعدش همون ادم قبلیم

میدونی موقتی و گذرا حواسمو پرت میکنن اینا یا اولش کلی انگیزه دارم بعدش همون ادم قبلیم

خب این خوبه ببین چیا بهت انگیزه میده همون کارو بکن گذشته برنمیگرده قسمت بوده تو تقصیری نداری به هر حال گذشته هر چی بوده هر اتفاقی افتاده می افتاده پس خودتو مقصر ندون اینده تو کاری کن خوب بسازی

همسرت کجاست البته ببخشید سوال میکنم

اونم هست ولی نبودش بهتر از بودنش بود 

خب این خوبه ببین چیا بهت انگیزه میده همون کارو بکن گذشته برنمیگرده قسمت بوده تو تقصیری نداری به هر ح ...

لعنت بر گذشته ای که ۱۰ ۱۲ سال داغونم 😔👍🏻

اره سعی کردم شاد باشم ولی بازم نتونستم قفل کردم تو گذشته و غمو غصه ، اره اسیب زدم ولی قبلا فکر پدرما ...

ببینید شما برید پیش روانپزشک (متخصص اعصاب و روان...روانشناس منظورم نیست).من حدسم OCD یا وسواس فکری.و افسردگی هست...خداروشکر فکر میکنم دو قطبی نیستید...این وسواس فکری و افسردگی با دارو کاملا رفع میشه اصلا اینکه الان هم افکار خودکشی داری خیلی طبیعیه..چرا خودتو اینقد آزار میدی؟ همین الان حاضر شو برو پیش یه روانپزشک ویزیتت کنه.هرچی اذیتت میکنه هم واسش توضیح بده..داروهاتو گرفتی شروع کن .ولی باید حتمااااااا منظم مصرف کنی و تا دو هفته هم ممکنه اثر بهبودی رو متوجه نشی.بعد از دو هفته کم کم اثرشو نشون میده و بعد از یکماه دیگه متوجه میشی کاملا حالت تغییر کرده.ولی باید ادامه بدی و قطع کردنش باید با اجازه روانپزشکت باشه...برو خانم گل برو آماده شو به خودت و بچت رحم کمن