2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 55 پست

اگ دوسداری مشکلتو بگو شاید راحلی داشته باش؟؟

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلاتم کهنس و حل نشدنی تنها راهم همینه 😭

مطمئن باش به جز مرگ هیچ چی حل نشدنی نیست پس الکی فکر مردن نکن یگبا کسایی که بهشون اعتماد داری نشورت کن با بزرگترها وسایی که نیدونی کمکت نیکنن نه نمک رو زخمت بپاشن ازشون مشورت بکیر به حرف نردم زیاد توجه نکن

ترحم بر گناهکار خیانت به بیگناه است⚖⚔
احساس میکنم با خودکشی اروم میشم فقط 

نمیدونم برنامه زندگی پس از زندگی و ماه رمضان دیدین یا نه یه خانومی خودکشی کرده بود و رفته بود عالم برزخ میگفت تمام اونایی که خودکشی کردن هر ثانیه به همون روشی که خودکشی کرده بوده باز میمی ه و دوباره زنده میشه و موضوع و غم و ناراحتی که باعث شده این دنیا دست به خودکشی بزنه اونجا چند برابر بدتر اون و حس میکرد 

میگفت خانومی خودسوزی کرده بود و مدام این اتفاق براش میفتاد و عذاب میکشید 

من کامل نتونستم سرچ کنید خودتون فیلم و کامل ببینید شاید تلنگری شد مخصوصا اینکه شما یه طفل معصوم دارید ولی با خودکشی عذابتون و بیشتر میکنید

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
از خیلی قبل فکر میکنم ولی الان جوری شده فکر میکنم اروم میشم ولی بچم ۳ سالشه 

وای خدا 3سالشه 😘خدا حفظش کنه 

خودتو با بچت مشغول کن بازی کن اهنگ بزار برقص به چیزای مثبت فکر کن ...

ببین خدایی نکرده دست به خودکشی بزنی اینده اون بچه دسته این واون چی میشه؟؟فکر کردی خونوادت داغدار میشن؟؟

خونه و زندگیت چی میشه؟

مشاوره برو با حرف زدن ارومت میکنن شایدم با تجویز قرص 

ببین ریشه اینکه به خودکشی فکر میکنی چیه...

نکن تورو خدا 

من خودم این کارو با خانوادم کردم نابود شدن 

بازم نمیفهمیدم چه غلطی کردم 

تا اینکه پارسال کسی که دوسش داشتم خودش رو کشت تو اون یه ماهی که با مرگ دست و پنجه نرم میکزد من به اندازه صد سال پیر شدم و فهمیدم اینکه یکی بمیره تا اینکه خودش رو بکشه چقدر فرق داره و چه درد وحشتناکی رو به خانوادم تحمیل کردم

تو اگر مرا اهلی کنی هردو به هم نیازمند خواهیم شد. تو برای من در عالم همتا نخواهی داشت و من برای تو در دنیا یگانه خواهم بود.
تا حالا به روانپزشک مراجعه کردین؟ علائم دیگه ای هم دارین؟ میخوام کمکتون کنم اخه

نه عزیزم علائمم دارم اونم خیلی شدید  تا خود صبح فکرم اشغالم دائم تو فکر گذشتم انگار اونجا زندگی میکنم گیر کردم تو بچگیم و اشتباهاتم . هیچی خدشحالم نمیکنه هیچی ، تو خودمم فقط کسل و بیحال شاد نمیشم الکی فقط روزامو میگذرونم و جدیدا دلم میخاد گریه ولی اشکم نمیاد اصن انگاری یه تیکه سنگ شدم بی حس بی حسحالا  چیکار کنم جز مرگ 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

مشکلاتم کهنس و حل نشدنی تنها راهم همینه 😭

گذشته ها نگذشته 

گذشته رو میشه تغییر داد 

میتونی حرفم رو باور کنی ؟ 

همه اتفاقات گذشته قابل تغییر هستن مهم اینه که اون خاطرات توی ضمیر ناخودآگاهمون تغییر کنن جوری که انگار هرگز اتفاق نیفتادن  

این کار کار هر کسی نیست و یه روانکاو باید انجامش بده ولی اگر از نظر مالی مشکل داری و نمیتونی مراجعه کنی من چون خودم از این طریق درمان شدم از تجربه خودم میتونم استفاده کنم و برات این کار رو رایگان انجام بدم تنها یک شرط داره اونم اینه که بخوای  

نکن تورو خدا  من خودم این کارو با خانوادم کردم نابود شدن  بازم نمیفهمیدم چه غلطی کردم&nb ...

الهی بمیرم عزیزم من واقعا به جای رسیدم که شدم سنگ و فقط مرگ ارومم میکنه ولی بچم خیلی کوچیکه 😔

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

نه عزیزم علائمم دارم اونم خیلی شدید  تا خود صبح فکرم اشغالم دائم تو فکر گذشتم انگار اونجا زندگی ...

همه اینا ینی افسردگی 

برو روانشناس اونا خیلی میتونن کمکت کنن 

علمشو دارن ولی ما نه

گذشته ها نگذشته  گذشته رو میشه تغییر داد  میتونی حرفم رو باور کنی ؟  همه اتفاقات گ ...

ممنون عزیزم ولی چطور تغییر بدمش اصن غیر ممکنه 😭

نه عزیزم علائمم دارم اونم خیلی شدید  تا خود صبح فکرم اشغالم دائم تو فکر گذشتم انگار اونجا زندگی ...

نمیدونم مشکلت چیه نمیخوام فضولی کنم ولی اکر تموم شده بهش فک نکن به اینده فک کن بچه تو بزرگ کن باهاش بازی کن وقت بگذرون با همسرت با دوستات

ترحم بر گناهکار خیانت به بیگناه است⚖⚔
نمیدونم مشکلت چیه نمیخوام فضولی کنم ولی اکر تموم شده بهش فک نکن به اینده فک کن بچه تو بزرگ کن باهاش ...

هرکاری میکنم دوروز فکرامو مشغول مبکنم جای دگ ولی باز همون میشم ، الانم دوسالیه عین روح شدم بقران هیچ حسی ندارم نمیدونم چرا

درد ودل کردن هیچ مشکلیو حل نمیکنه عزیزم اتفاقا مشکل اضافه میکنه از یک روانشناس کمک بگیره به نظر من ب ...

درسته

کسی ک ب خودکشی فکر میکنه وتاپیک میزنه یعنی ب مشاور اعتقادی نداره

شاید یکی ازدوستان باهاش درد مشترک داشته باش واسه اون مشکل راحلی پیدا کرده یا خودش یاباکمک مشاور راهنماییش میکنه

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗