2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش مشاور تحصيلي من دوسال پيش خواهرمو بردم قشنگ گفت اينجوري بخوني هيچي نميشيو اينا اب پاكيو ريخت رو دستش از اونور بهش برنامه و انگيزه و هدف داد

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

ترساش و برطرف کن دلیل فرار و ترسش و پیدا کن من تو یه بازه ای از عمرم خیلی میترسیدم از خوندن چون بابام خیلی سختگیر بود و اگه نمیفهمیدم بهم میزد من که از ترس بابام میخوندم نه باعلاقه بیشتر زده شدم تا اینکه کمکم کنه 

پوففف

بچه بودم بادبادکای رنگی دلخوشی هرروز و هرشبم بود.. خبر نداشتم از دل آدما چه بی بهونه خنده رو لبم بود ..کاری بجز الک دولک نداشتم.. بچه بودم به هیچی شک نداشتم ..بچه بودم غصه وبالم نبود..هیچکی حریف شور و حالم نبود ..بچه که بودم آسمون آبی بود ..جتی شبای ابری مهتابی بود..بچگی و بچگی و تموم شد..خاطره های خوش رو دست من مرد..تا اومدم چیزی ازش بفهمم..جوونی اومد اون و با خودش برد .. برد ..برد

دیقه نودی هست ...این جور ادما رو اصلا نباید تو استرس و مواخذه قرار بدی ...اگر کسی کاری بهش نداشته باشه با توجه به اینکه خودش میخواد نمراتش خوب شه، در آرامش واسه خودش برنامه میریزه و موفق میشه ...فقط تحت فشار نباشه تا به روش خودش وقتشو مدیریت کنه اون موقع موفق میشه ...خودم این مدلی ام 😂👌🏼

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
باهاش حرفم زدم ولی گوش نمیده 

اطرافیانش درس میخونن؟ همکلاسی‌هاش و ..؟

انگیزه که با حرف زدن به دست نمیاد . وقتی بدونه با خوندن امتحاناش به فلان هدیه یا فلان مسافرت یا فلان.. میرسه براش تلاش میکنه . عموم بچه ها اینطورن . نیاز به حال خوب و انگیزه دارن

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙
اطرافیانش درس میخونن؟ همکلاسی‌هاش و ..؟ انگیزه که با حرف زدن به دست نمیاد . وقتی بدونه با خوندن امت ...

دقيقا دوست بي نهايت موثره من مدرسه خواهرمم عوض كردم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

من مثل شما تازه داداشم سه سال از خودم بزرگتر بود و وقتی کارنامش میومد من ناراحت بودم چون بابام تنبیهش میکرد ولی به زور دیپلمش رو گرفت تازه خیلی هم باهوش بود

الان هم ماشاالله سر کار و صاحب سه فرزند مثل دسته گل

پس نگران نباش

اطرافیانش درس میخونن؟ همکلاسی‌هاش و ..؟ انگیزه که با حرف زدن به دست نمیاد . وقتی بدونه با خوندن امت ...

هم کلاسیش درس نمیخونه فقط میاد دنبال داداشم میرن بیرون😐

هم کلاسیش درس نمیخونه فقط میاد دنبال داداشم میرن بیرون😐

همین دیگه . معلومه به فکر درسش هست و استرس رو داره ولی وقتی در همنوع و هم سن خودش نبینه بیخیالش میشه

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙