2777
2789
عنوان

شقاق

116 بازدید | 6 پست

دوستان هیچ درمان قطعی برای شقاق وجود نداره؟ موقع دستشویی انقدر سوزش دارم که از دستشویی رفتن هم دیگه میترسم. احساس میکنم تعداد زخم هامم داره بیشتر میشه. با اینکه الان یبوست ندارم ولی بازم اذیتم تورو خدا اگه راهی بلدید بهم بگید تا آخر عمر دعاتون میکنم

ببین دستشوییت نباید سفت باشه .معذرت میخوام حجمش که از مقعد بیرون میاد نباید زیاد باشه چون دیواره روده زخم هست حداقل ۱۰ سانت از داخل زخم هست.توی تشت آب داغ بشین .پماد هموروئید بزن.روغن زیتون بخور

البته آخرش باید عمل کرد .بنده یک عدد شقاقی هستم که بعد دستشویی یکروز کامل درد دارم و داغون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دستشوییت نباید سفت باشه .معذرت میخوام حجمش که از مقعد بیرون میاد نباید زیاد باشه چون دیواره رود ...

پماد رو تا استفاده میکنم خوبم بعدش دوباره دردش برمیگرده😞 اکثر مواقع دستشوییم عادی ولی یک بار که یه ذررره حالت یبوست داشته باشم بیچارگیم بر میگرده😭 واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم

من هم مشکل شمارو داشتم و از عید درگیر بودم

ولی خداروشکر ۱۰ روزی هست خوب شدم

اول از همه باید یبوست نداشته باشید که اونو میتونید با پودر اسفرزه که تو داروخونه هم هست حل کرد و یا شربت های دیگه مثه لاکسی ژل و ...

دوم اینکه هر روز صبح دو الی سه لیوان آب ولرم ناشتا بخورید این خیلی خوبه

سوم هیچ پمادی برای من اثر نکرد به جز پماد ونوپلنت پروکتوژل خارجیه و قیمتش یکم زیاده 

چهارم موقع دفع با یک سرنگ مقداری اب ولرم داخل مقعد بریزین و برای دفع به حالت سجده باشید تا فشار کمتری به دهانه مقعد بیاد

پنجم توی لگن اب ولرم بشینید و بعد پماد بزنید

من فقط به عمل فکر میکردم اما خوب شدم

ان شالله شما هم خوب بشید