behnazkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 4537 عنوان خط های پیشونی. 336 بازدید | 14 پست من کلا عادت دارم وقتی صحبت میکنم ابروهامو میدم بالا پیشونیم دو تا خط محو افتاده ولی دلم میخواد برطرفشون کنم اخه 25 سالمه...چی بهتره؟بوتاکس فیلر و ... من ازینا بلد نیستم خخخ 1401/03/08 | 02:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aylaaa عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 10901 بوتاکسولی خب خیلی زوده واست از الان G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.
پرکا عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 2150 فقط بوتاکس نزار عمیقتر بشه که بوتاکسم نتیجه نمیده و باید فیلرم بزنی تنگش
مروارید_بانو عضویت: 1390/03/15 تعداد پست: 6772 بوتاکساز ۲۴سالگی بوتاکس زدم از ۳۲سالگی فیلر برای پر کردن خط خندهالان ۳۸ سالمه و راضیم
مروارید_بانو عضویت: 1390/03/15 تعداد پست: 6772 فقط بوتاکس نزار عمیقتر بشه که بوتاکسم نتیجه نمیده و باید فیلرم بزنی تنگش بعد از ۳۰ عمیق میشه و جاش میمونهمثل اینه یه پارچه ابریشم رو تا یکم چروک شد اتو بخار نکنی بعد از چند بار که حسابی چروک شد هر چقدر بخارش بدی دیگه صاف نمیشه
maghzemotofaker عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 2653 بعد از ۳۰ عمیق میشه و جاش میمونه مثل اینه یه پارچه ابریشم رو تا یکم چروک شد اتو بخار نکنی بعد ... همه باید انجام بدن؟ اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!
maghzemotofaker عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 2653 هر کسی که نمیخواد زود پیر. بشه از کجا بفهمیم کی زمانشه؟وقتی بدون خنده، خط خنده داشتیم؟و بدون اخم کردن، خط پیشونی؟یا اینکه همه قبل سی باید انجام بدن؟ اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!
مروارید_بانو عضویت: 1390/03/15 تعداد پست: 6772 از کجا بفهمیم کی زمانشه؟ وقتی بدون خنده، خط خنده داشتیم؟ و بدون اخم کردن، خط پیشونی؟ یا اینکه همه ... نه با اخم و ابرو بالا دادن اگه خط افتاد یعنی بافت کلاژنی اسیب دیدهبه مرحله بدون خنده و اخم خط داشتن برسی دیگه بی فایدست
maghzemotofaker عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 2653 نه با اخم و ابرو بالا دادن اگه خط افتاد یعنی بافت کلاژنی اسیب دیده به مرحله بدون خنده و اخم خط داشت ... ممنونم از شما عزیزم❤فقط یه چیزیموقع خنده خب همه خط خنده دارن مگه نه؟😀 اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!
مروارید_بانو عضویت: 1390/03/15 تعداد پست: 6772 ممنونم از شما عزیزم❤ فقط یه چیزی موقع خنده خب همه خط خنده دارن مگه نه؟😀 نه عزیزم خط خنده نباید بیوفتهحتی موقع خندهخط اخمم همینطور
maghzemotofaker عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 2653 نه عزیزم خط خنده نباید بیوفته حتی موقع خنده خط اخمم همینطور ممنونم عزیزمچشم در اولین فرصت میرم دنبالش واسم مهمهخوشبختم باهاتون صحبت کردم کاربر قدیمی😍 اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!
مروارید_بانو عضویت: 1390/03/15 تعداد پست: 6772 ممنونم عزیزم چشم در اولین فرصت میرم دنبالش واسم مهمه خوشبختم باهاتون صحبت کردم کاربر قدیمی😍 عزیزی بانو😍😍