2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از عقل و منطقت کمک بگیر . وقتی دل تسلط پیدا کنه بر احساساتت نتیجه همین میشه . ولی اگر یه روز با عقلت بری جلو و یکی رو بپسندی بالاخره دلت هم عاشق میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
از عقل و منطقت کمک بگیر . وقتی دل تسلط پیدا کنه بر احساساتت نتیجه همین میشه . ولی اگر یه روز با عقلت ...

نمیشه اخه 

ینی میدونم منطقی نیست عاشقش بودن اما بازم نمیتونم از علاقه م بهش بگذرم 

با خودت رو راست باش.اولا که اگر دوست نداره دلیل بر این نیس که تو بدی.اعتماد به نفست نیاد پایین فقط باب میلش نبودی همین.رو راست باش و بدون هیچ اتفاقی نیوفتاده.شکست طبیعیه.به خودت یه مدت فضا بده خودتو سرگرم کن واسه خودت وقت بزار از فاز غم و آهنگای دپ بیا بیرون چونکه در نهایت تو حالت خوب میشه و اون چیزای غمگین باعث میشه دوره ی ناراحتیت طولانی تر بشه.خودت و اذیت نکن هنوز هزاران نفر هستن که تورو دوست دارن و عشق منتظر توعه.یه مدت خودت آزاد و راحت بمون و وارد رابطه نشو❤️

با خودت رو راست باش.اولا که اگر دوست نداره دلیل بر این نیس که تو بدی.اعتماد به نفست نیاد پایین فقط ب ...

ازتون ممنونم که وقت گذاشتید و برام نوشتید 

اما نمیدونم چطور باید کنار بیام چند ماه میگذره از این مسئله ولی همچنان نمیتونم دوستش نداشته باشم 

فیلم ترسناک دیدن 😂 من الان دیدم از فکر کراش در امدم  خودتونو با چیز های دیگه مشغول کنید و سم ...

این فک کنم یکم فراتر از کراشه 

هرفیلمی هم میبینم تازه بدتر یادش میوفتم