2789
عنوان

کیست تخمدان

340 بازدید | 26 پست

سلام خوبین.بچه ها من بعد ۵ماه پری نشدم با ۴تاامپول پروژسترون پریود شدم ولی سونو دادم گفتن تنبلی تخمدان دارم.ولی دکتر اصلن بهم قرص نداد فقط گفت لاغر کن و ی سری چیزا رو نخور.کیاه تنبلی داشتن و چی مصرف کردین ک باردارشدن؟بعد از چند وقت

بچه ها اگ چشمتون ب این متن خورد واسه براورده شدن حاجتم دعا کنید😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متفورمین  خیلی جواب میده لاغر میکنه چربی دور تخمدان اب میکنه    قرص قنده  سرخود ...

واسه بارداری چی؟؟میگن گیاه پنج انگشت و لتروزول برای درمان کیست خوبه.؟

شما تخمدان پلی کیستیک داری که درمانی نداره 

به جز این که اصلاح سبک زندگی کنی

برو اینستاگرام بنویس تخمدان پلی کیستیک پیج های نیلوفر و بقیه میاد که کلی کمکتون میکنه 

باید حتما حتما سر ساعت بخوابید تغذیه سالم بخورید از شیرینی جات و شیر دوری کنید تا هورموناتون تنظیم شه 

حتما ورزش کنید به چاییتون دارچین زنجبیل اضافه کنید همیشه،

این کارهارو میکنی پریود میشی باید با امپول و هر جور شده هر ماه پریود بشید پریود که شدی روز دوازدهمت برو سونو واژینال بده ببین وضعیت فولیکول هات چطوره فولیکول بالغ یعنی تخمک خوب واسه باردار شدن داری اگر باشه انشالله باردار میشی

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور ... 🌸
شما تخمدان پلی کیستیک داری که درمانی نداره  به جز این که اصلاح سبک زندگی کنی برو اینستاگرام ب ...

یجا خوندم خیلیا با همین نوع تخمدان باردار شدن سریع.باقرص و دارو.منم بخورم بنظرت جواب میده؟😔کیت تخمک گذاری کمکم نمیکنه؟

واسه بارداری چی؟؟میگن گیاه پنج انگشت و لتروزول برای درمان کیست خوبه.؟

گیاه و اینا که کلا بزار کنار بدتر میشی   

کلا متفورمین لتروزول  کلومیفن  امپول های ازاد سازی اینا  باعث میشه تخمک گذاری کنی    اگر خیلی تپل هستی  متفورمین بخور  روزی یدونه  با صبحانه 

من با ناهار میخوردم  روزی یکی     قندت نباید بیوفته   من بعد غذا میخوردم نمیوفتاد  اخرین لقمه  بعدش قرص سریع

خدایا شکرت.