2821
2789
عنوان

عاشق شدم ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 57 پست
هنوز خیلی مونده تا بتونم بهش بگم یا با رفتارم بهش بفهمونم میترسم تا اون موقع کار از کار بگذره 

از رفتارش نفهمیدی کسی رو دوست داره یا نه ؟

میشه یه" صلوات " برام بفرستید؟🌸اگه خواستید بگید منم برای شما بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب معلومه اونم دوست داره 🌹 دیگه چی میشه تعریف کنی ؟

چندوقت پیش تو بالکن داشتم لباس پهن میکردم شب بود بعد بالکن ما از تو کوچه پیداست بعد دم خونه وایساده بود همین ک داشتم لباس پهن میکردم گفت بیا برو بخواب حالا نمیدونم با من بود یا دوستش🥲

چه عشق بزرگی خدا برای همه اینجور عشقی نصیب کنه 😊😊😊

انشالله اونم حسی داشته باشه ک خودم به دلم افتاده داره یه چیزایی کلا یه جورایی از بچگیشو تا الان ک مرد شده برا خودش جلو چشم خودمون بوده یه جورایی باهم بزرگ شدیم

اره حتما دبیرستان ک بودم همسایه مامانبزرگم اینا بودن بعد یه روز داشتم میرفتم تو خونه برام بوق زد من ...

اینایی که میگی مطمئن باش دوست داره🌹 

اگه چیزی بود که دوست داشتی بگی بگو 

یا اگه تاپیک زدی درمورد این اگه میشه تگم کن 

از رفتارش نفهمیدی کسی رو دوست داره یا نه ؟

نه والله ولی چند وقت پیش مغازه اش بسته بود خودش مغازه گوشی فروشی داره بعد براش یه مشتری اومده بود یه دختری با مادرش بعد دختره به مادرش گفت ای بابا دیروز باز بود پس کجاست🤔

اصلا یه کلمه هم باهم حرف نمیزنیم منم خجالتی اصلا جلوی داییم چی بهش بگم زشته جلوی داییم

نگا کن یعنی شما یه احوال پرسی ساده هم ندارین خب سعی کن موقع احوال پرسی ظاهر خوب و تمیزی داشته باشی خیلی خونگرمانه باهاش احوال پرسی کن که حتی شده تو نگاه اول تو ذهنش حک شی همیشه ارتباط های اولیه خیلی مهمن

آرزوت بودم ولی کاری نکردی که تو دلم جا شی
اینایی که میگی مطمئن باش دوست داره🌹  اگه چیزی بود که دوست داشتی بگی بگو  یا اگه تاپیک ز ...

اره عزیزم حتما

همش همیناس منتهی من یه بار دوست پسر دوستمو امتحان کردم واسه این ک راحت حرف بزنم اومدم تو کوچه یهو همین ک‌داشتم از پسره حرف میزدم اونم اومد بیرون فکر کنم حس کرد ک مال منه واسه همین همش دنبال اینم ک یه جورایی بهش بفهمونم مال من نبوده میترسم ذهنیتش راجبم عوض شده باشه یا اصلا این حسارو اون نداشته باشه 

نگا کن یعنی شما یه احوال پرسی ساده هم ندارین خب سعی کن موقع احوال پرسی ظاهر خوب و تمیزی داشته باشی خ ...

احوال پرسی ساده داریم ولی همیشه من سلام میکنم اون هیچوقت نشده سلام کنه حالا شاید چون دوسته داییم هست خجالت میکشه

نه والله ولی چند وقت پیش مغازه اش بسته بود خودش مغازه گوشی فروشی داره بعد براش یه مشتری اومده بود یه ...

چرا گفته این باید میگفت مغازشون 

نمیدونم ولی بتونی بفهمی کسی رو دوست داره یا نه بهتر میشه 

چرا گفته این باید میگفت مغازشون  نمیدونم ولی بتونی بفهمی کسی رو دوست داره یا نه بهتر میشه  ...

اینقدر اعصابم خورد شد از این دختره 😕

خودش هم همش مشتریاش دختر هستن یه دختر میره دختره بعدی میات منم همونجا از حسودی سرخ میشم اییییش

اره عزیزم حتما همش همیناس منتهی من یه بار دوست پسر دوستمو امتحان کردم واسه این ک راحت حرف بزنم اومد ...

اگه خواستی توی تاپیکم پیام بزار برات صلوات بفرستم و یادم بمونی گلم 🌹

یه جوری بهش بگو یا همون طوری برو با گوشی حرف بزن با دوستت یا یکی بگو که ماجرا چی بوده مثلا بگو آره ازش پرسیدم دوست داره به دوستت و اونم بشنوه