عاشقه دوسته داییم شدم خیلی پسره خوبیه ولی من سنم اونقدرا مناسب نیست که بهش بگم دیوونه وار دوستت دارم خودشم که قرار نیست منتظر من بمونه بالاخره یکی رو برای خودش پیدا میکنه شایدم داشته باشه تا الان پسر به این جذابی 😪😪😪😪
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چندوقت پیش تو بالکن داشتم لباس پهن میکردم شب بود بعد بالکن ما از تو کوچه پیداست بعد دم خونه وایساده بود همین ک داشتم لباس پهن میکردم گفت بیا برو بخواب حالا نمیدونم با من بود یا دوستش🥲
چه عشق بزرگی خدا برای همه اینجور عشقی نصیب کنه 😊😊😊
انشالله اونم حسی داشته باشه ک خودم به دلم افتاده داره یه چیزایی کلا یه جورایی از بچگیشو تا الان ک مرد شده برا خودش جلو چشم خودمون بوده یه جورایی باهم بزرگ شدیم
نه والله ولی چند وقت پیش مغازه اش بسته بود خودش مغازه گوشی فروشی داره بعد براش یه مشتری اومده بود یه دختری با مادرش بعد دختره به مادرش گفت ای بابا دیروز باز بود پس کجاست🤔
اصلا یه کلمه هم باهم حرف نمیزنیم منم خجالتی اصلا جلوی داییم چی بهش بگم زشته جلوی داییم
نگا کن یعنی شما یه احوال پرسی ساده هم ندارین خب سعی کن موقع احوال پرسی ظاهر خوب و تمیزی داشته باشی خیلی خونگرمانه باهاش احوال پرسی کن که حتی شده تو نگاه اول تو ذهنش حک شی همیشه ارتباط های اولیه خیلی مهمن
اینایی که میگی مطمئن باش دوست داره🌹 اگه چیزی بود که دوست داشتی بگی بگو یا اگه تاپیک ز ...
اره عزیزم حتما
همش همیناس منتهی من یه بار دوست پسر دوستمو امتحان کردم واسه این ک راحت حرف بزنم اومدم تو کوچه یهو همین کداشتم از پسره حرف میزدم اونم اومد بیرون فکر کنم حس کرد ک مال منه واسه همین همش دنبال اینم ک یه جورایی بهش بفهمونم مال من نبوده میترسم ذهنیتش راجبم عوض شده باشه یا اصلا این حسارو اون نداشته باشه