2821
2789
عنوان

عاشق شدم ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 57 پست
احوال پرسی ساده داریم ولی همیشه من سلام میکنم اون هیچوقت نشده سلام کنه حالا شاید چون دوسته داییم هست ...

مگه نمیگی مغازه گوشی فروشی داره یه روز برو مغازش ازش راجب گوشی و تنظیماتش و قیمتا و اینکه کدوم گوشی الان تو بازار خوبه حرف بزن به یه بهانه ای اصلا برو گارد گوشیتو پیشش عوض کن یا هندزفری بخر باهاش به یه بهانه ای صحبت کن دیگه فقط دلبرانه باشه صرفا😅

آرزوت بودم ولی کاری نکردی که تو دلم جا شی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برو تو اکانتم هست چندتا تاپیک من بلد نیستم تگ کنم تگ ک میکنم ابی نمیشه

باشه عزیزم خبر جدید شد همون جوری تگ کنی برام میاد 🌹

میشه یه" صلوات " برام بفرستید؟🌸اگه خواستید بگید منم برای شما بفرستم
اینقدر اعصابم خورد شد از این دختره 😕 خودش هم همش مشتریاش دختر هستن یه دختر میره دختره بعدی میات من ...

ولی سعی کن بفهمی کسی رو دوست داره یا نه تا بیشتر علاقه مند نشدی چون بعدش سخت میشه 

مگه نمیگی مغازه گوشی فروشی داره یه روز برو مغازش ازش راجب گوشی و تنظیماتش و قیمتا و اینکه کدوم گوشی ...

آخه من حتی تنهایی هم نمیرم بیرون بعدشم جلوی داییم زشته روی من خیلی حساسن وای چقدر موانع دارم که بایر ردشون کنم 🤪

منتظرم یه جرقه ای زده بشه یا یه حرفی بینمون پیش بیاد یعنی میاد؟🥲

آره فقط اول اون ماجرا که گفتی رو حل کن تا خیالش راحت بشه🌹

آره فقط اول اون ماجرا که گفتی رو حل کن تا خیالش راحت بشه🌹

چشم عزیزم ممنون خودم خیلی دارم با رفتارام‌نشون میدم ک کسیو ندارم مثلا دیگه گوشی نمیگیرم دستم وقتی میدونم بیرونه یا حتی با گوشی حرف نمیزنم جلوش گوشیمو میدم مامانم تا بفهمه چیزی توش نیست

آخه من حتی تنهایی هم نمیرم بیرون بعدشم جلوی داییم زشته روی من خیلی حساسن وای چقدر موانع دارم که بایر ...

پس بنظرم عاشق نشو دیگه 😂

حالا من بدبختی اینجاس شرایط برام مهیاس اینقد غرورم بهم اجازه نمیده همه چی بهم میریزه 

خودشون میان سمتم ازم تعریف میکنن ولی غرورم بهم اجازه نمیده بهشون پا بدم حتی اگه ازشون خوشم بیاد اونام شیک و مجلسی میرن 😂😂

آرزوت بودم ولی کاری نکردی که تو دلم جا شی
چشم عزیزم ممنون خودم خیلی دارم با رفتارام‌نشون میدم ک کسیو ندارم مثلا دیگه گوشی نمیگیرم دستم وقتی می ...

چشمت بی بلا گلم🌹

اگه میشه یادت نره خبری شد بهم بگی عزیزم 🌹

ولی یه بار هم اون که گفتم پیشش با دوستت حرف بزن که واقعیت رو بگو اونم بشنوه این طوری بهتره🌹