2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا ؟دست به کارمیشی همون صبح

نه بابا فقط دوست دارم😂

قبلنا صبونه نمیخوردم کلا الان خودمو عادت دادم چون ضرر داره نخورم

تخم مرغ میخورم یا مثلا کالباسی چیزی اگر باشه 

و نون پنیر 

نه بابا فقط دوست دارم😂 قبلنا صبونه نمیخوردم کلا الان خودمو عادت دادم چون ضرر داره نخورم تخم مرغ م ...

اره واقعا ادم صبحونخ نخوره انگاراصلا نمیکشه

من موندم این خارجیا چجوری هرروز بشقاب مخصوص درست میکنن و‌میخورن😂

اره واقعا ادم صبحونخ نخوره انگاراصلا نمیکشه من موندم این خارجیا چجوری هرروز بشقاب مخصوص درست میکنن ...

ینفر تاپیک زده بود هر روز صبح که شوهرش میره سرکار براش ی ظرف غذا درست میکنه 

توش از شیر مرغ تا جون ادمیزاد میزاشت 

ساندویچ مرغ ابمیوه میان وعده کیک 

اسنک  کلی چیز دگم میزاشت یادم نیست 

ب شوهرش حسودیم شد😂

ینفر تاپیک زده بود هر روز صبح که شوهرش میره سرکار براش ی ظرف غذا درست میکنه  توش از شیر مرغ تا ...

عجب حوصله ای من دوتا میوه بخوابم سر کار ببرم یه روز حال دارم بر دارم یه روز نه تازه اونم از وقتی باردار شدم میبرم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
ینفر تاپیک زده بود هر روز صبح که شوهرش میره سرکار براش ی ظرف غذا درست میکنه  توش از شیر مرغ تا ...

واقعا این چیزا گفتنش جلو بقیه درست نیس خصوصا اگه تازگی باشه.. چون بعضیا به سختی تهیه میکنن با این وضع:(

فقط بدون توجه به شرایط، حوصله، انگیزه و ... بلند شو و کاری که لازمه رو انجام بده کم کم عادت میکنی، مغز همیشه دوست داره بهینه باشه و زیاد بهش فشار نیاد گول مغز رو نخور و بلند شو کارهات رو انجام بده، میتونی مغزتو گول بزنی بگی مثلا فقط دو دقیقه میرم فلان کارو انجام میدم و برمیگردم یه دفعه میبینی غرق کار شدی و دو ساعت گذشته. 

و هنگام زاده شدن گریانیم، که چرا قدم به این وادی عظیم نابخردان گذاشته ایم.

ان شاالله بهترین رشته و دانشگاه قبول میشی

مرسی گلم همچنین خودت🥰🙌 نگران نباش هرچند چون خودمم کنکوریم میدونم گفتنش فایده نداره ولی درست میشه هرجوری هست بخون خودتو برسون یه رشته خوب قبول میشی انگیزت باز یکم میاد بالا. چون میدونم نصف ناامیدیات احتمال زیاد به خاطر همین افسردگیه کنکور و تنهایی و انتظارات و توقعات اطرافیان هست