بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ینفر تاپیک زده بود هر روز صبح که شوهرش میره سرکار براش ی ظرف غذا درست میکنه توش از شیر مرغ تا ...
عجب حوصله ای من دوتا میوه بخوابم سر کار ببرم یه روز حال دارم بر دارم یه روز نه تازه اونم از وقتی باردار شدم میبرم
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
فقط بدون توجه به شرایط، حوصله، انگیزه و ... بلند شو و کاری که لازمه رو انجام بده کم کم عادت میکنی، مغز همیشه دوست داره بهینه باشه و زیاد بهش فشار نیاد گول مغز رو نخور و بلند شو کارهات رو انجام بده، میتونی مغزتو گول بزنی بگی مثلا فقط دو دقیقه میرم فلان کارو انجام میدم و برمیگردم یه دفعه میبینی غرق کار شدی و دو ساعت گذشته.
و هنگام زاده شدن گریانیم، که چرا قدم به این وادی عظیم نابخردان گذاشته ایم.
مرسی گلم همچنین خودت🥰🙌 نگران نباش هرچند چون خودمم کنکوریم میدونم گفتنش فایده نداره ولی درست میشه هرجوری هست بخون خودتو برسون یه رشته خوب قبول میشی انگیزت باز یکم میاد بالا. چون میدونم نصف ناامیدیات احتمال زیاد به خاطر همین افسردگیه کنکور و تنهایی و انتظارات و توقعات اطرافیان هست