2777
2789

یسری سوسک ریز یهو زدن به اشپزخونمون!!! هرچیم میزنیم نمیرن، کسی راه حلی داره؟ شبیه سوسک حمومن ولی خیلی ریزن

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسپری حشره کش گامن عالیه

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن
سم کامن بخر مام داریم سوسک ریز

دیشب خوابم برد، باید اشپزخونه تخلیه شه؟؟

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
فقططط  سم کامن بزن

هیچی مثل خمیر سوسک کش نیست  عااالیه واسه من دو روزه ریشه کن شدن

اگه داخل کابینتا هست تخلیه کن اما خوب اونجاهایی که احتمال میدی ازونجا میان بزن حتمن

چگونه می‌توان به تاول‌های پا گفت تمام مسیر طی شده، اشتباه بوده؟؟؟؟
نه اصلا لازم نیست  از عطاری خمیرسوسک بگیر ۲۵ هزار قیمتشه بعد تو کابینت و اون قسمت هایی که سوس ...

ما زدیم بدتر زیاد شددددد خیلی بد بوددد

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.