2777
2789
عنوان

چقد سخته 😔😔😔

123 بازدید | 14 پست

چقد سخته یکی رو دوس داشته باشی و نتونی بش بگی 😔😔😔

چقد سخته عشق یه طرفه 😭😭😭😭😭😭

لطفا دعا کنید مهر منم به دلش بیفته 

خدایا خودت هوامو داشته باش 

راهش اینه بگی 

ابراز عشق خجالت نداره 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

لطفا کسایی که قرآن حفظ میکنن بیان تاپیک آخرم

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی میناسم دخترو پسر همدیگرو خیلی دوس داشتن هیشکدومم از علاقه همدیگه باخبر نبودن و فک کردن یه طرفس .دختره نامزد کرد و پسره نمیدونس نامزده یکیو فرستاده بود بگه بهش دوسش داره،ولی ...،وقتی تعریف میکردن دلم خیلی گرفت

اخه همکاریم اونم تویه ارگان دولتی ، میترسم ردم کنه و یه عمر با هم چشم تو چش باشیم 

خب باشید عزیزم 

هر کسی حق انتخاب داره 

شما میگی حست رو،اون اقا هم میتونه انتخاب کنه 

اگر اقا بیاد جلو و شما بگی نه،یعنی باید بگه زشت شده و حالا چشم تو چشم میشیم و...

اینا مسائل فرعی هستن 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
یکی میناسم دخترو پسر همدیگرو خیلی دوس داشتن هیشکدومم از علاقه همدیگه باخبر نبودن و فک کردن یه طرفس . ...

وای خدا نکنه اگه نامزد کنه میمیرم بخدا 

خب باشید عزیزم  هر کسی حق انتخاب داره  شما میگی حست رو،اون اقا هم میتونه انتخاب کنه  ...

نمیدونم میترسم ، ولی اینو میدونم اگه ازدواج کنه من میمیرم 😭😭😭

با ی شماره ناشناس پیام بده بگو من بهتون علاقه دارم و...ولی اصلا خودتو لو نده زیر زبونش بکش ببین ک ر ...

خیلی راحت امار صاحاب شماره موبایل رو میگیره .  و مطمئن هستم اصلا جواب ناشناس نمیده اینو ایمان دارم