2777
2789
عنوان

برخوردنیه؟

111 بازدید | 28 پست

از یه حرف ساده شروع شد ولی واقعا دلم شکست 

میشه شما بگین اگه شمام بودین ناراحت میشدین و حس منو داشتین

از اینجا شروع شد که من گفتم تو چرا هیچ وقت یه پروفایل یا استوری عاشقونه نذاشتی گفت دوس ندارم گفتم باشه خیلیم خوب

ولی بعدش گفت دوس ندارم بگن آره دوس دختر داره نم دختر بازه بزار هروقت اومدم خواستگاری عقد کردیم نوکرتم هستم 

من ناراحت شدم و گفتم چرا باید منو قایم کنی از دیگران 

بعد الانم امروز شات داد اسممو نوشته بود ابولفضل گفتم چرا و اینا گفت دوس دارم اسم پسرمو بزارم ابولفضل دوس ندارم کسی اسم زن ایندمو بدونه 

گفتم دیگه هیچ وقت به من پیام نده تا روشن شدن تکلیف 

دوس ندارم تو زندگیت باشم تا نیاز باشه خجالت بکشی و قایمم کنی

اینم بگم یه ماه خورده ای مونده برا روشن شدن تکلیف

یه صلوات بفرست

برای ما که ازسنگ شدیم دیگ‌ای چیا مهم نیس.... 

ولی مطمعنی باهات صادقه؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

حق داره

شاید نمیخواد فک کنن دختربازه

و اینکه بدونن اسمتو بعد ها میگن این زیرپاش نشسته بود تا گرفتش😬

درکل به دل نگیر و دعا کن زودتر این یکماه بگذره و معلوم شه چندمرده حلاجه

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین دوتا جنبه داره 

اولی حساس بودن 

دومی مخفی کردن به دلیل اینکه اگه خاص هرکاری کنه بقیه نگن فلانی توی زندگیته و اینا 

که جفتشم خوب نیس بلخره ادم میخاد ازدواج کنه نمیخاد ک زندان بان برای خودش بگیره ... 

تکلیفتو با خودش روشن کن بگو عوض اینکه عالم و ادم به عشقمون حسادت کنن تو بدتر داری قایمم میکنی مگ قیافم کجو کولس ک این کارارو میکنی ... 

بزار بفهمه ک متوجه رفتاراش میشی و به روی خودت نمیاری 

اولی که استوری نمیزاشت گفتم خب حق داره جار نزنه ... دومی که ابوالفضل گزاشت رو هضم نمیکنم وات د فاز

وا؟

خوب گفتی بهش تو هم دل داری

بزار روشن بشه

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
😢😂😐

چیه‌خو 🤣💔 خدایی من حسابی از این حرفا عاشقانه و پروفایل گذاشتن و این‌چیزا شنیدم دیگه برام مهم نیستن 

ولی خو برام مهمه طرف صداقت داشته باشه :/// و پشت این حرفاش چیز دیگه ای نباشع

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
اولی که استوری نمیزاشت گفتم خب حق داره جار نزنه ... دومی که ابوالفضل گزاشت رو هضم نمیکنم وات د فاز ...

اره گفتم که گفت دوس ندارم یکی ببینه منم گفتم تو حرف دلتو همون موقع گفتی که گفتی دوس ندارم بدونن دوس دختر دارم بعدم بدونن مگه چه عیبی داره 

یه صلوات بفرست
چیه‌خو 🤣💔 خدایی من حسابی از این حرفا عاشقانه و پروفایل گذاشتن و این‌چیزا شنیدم دیگه برام مهم نیستن ...

نه راس میگی واسه همی خنده و بغض اومد سراغم😓

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
چیه‌خو 🤣💔 خدایی من حسابی از این حرفا عاشقانه و پروفایل گذاشتن و این‌چیزا شنیدم دیگه برام مهم نیستن ...

اونو گفتم اوکی اصلا بحثی سر اون نکردم عزیزم

بعدش گفت دوس ندارم کسی بگه دوس دختر داره این برخورد بهم

یه صلوات بفرست
نه راس میگی واسه همی خنده و بغض اومد سراغم😓

غمت نباشه قشنگم❤️😥

خب الان تو بودی ناراحت میشدی

من ک اره توقع داشتم همینجوری ک خودم دارم نشون میدم اونم همین رفتارو نسبت ب من داشته باشه ... 

در نظر داشته باش مرد ها احساستو سخت تر نشون میدن ولی خب اینکه این عاقا اینجوری جواب شمارو داده یه جای کار میلنگه ... یا رابطتون سرو ته نداره و اتلاف وقته یا اینکه علاقه ای نداره .. چی بگم والا