2777
2789
عنوان

برخوردنیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 28 پست
اونو گفتم اوکی اصلا بحثی سر اون نکردم عزیزم بعدش گفت دوس ندارم کسی بگه دوس دختر داره این برخورد بهم

اومده خاستگاریت؟؟؟ رابطتتون جدیه؟؟؟

اگر اره پس حساس نباش ...

گرچه هنوز هستن پسرایی که واقعا دوست ندارن کسی درمورد رابطشون بدونه خوششون نمیاد کلا دیدگاهشون اینه 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
اومده خاستگاریت؟؟؟ رابطتتون جدیه؟؟؟ اگر اره پس حساس نباش ... گرچه هنوز هستن پسرایی که واقعا ...

اره جدیه ولی میگم که قرار خاستگاریمون ماه بعده

یه صلوات بفرست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس حساس نباش قشنگم❤️

تو فکرش نباش هرکس یه شخصیتی داره❤️

من داداشم عاشق زن داداشمه عشق بچگیاشه ولی نه پروفایل میزاره نه استوری فقط برا سالگرد ازدواجشان و تولدش ...

خیلی هم خوشبختن خداروشکر ...

برات خوشحالم که با عشق ازدواج می‌کنی الهی خوشبخت بشی ❣️ چندسالتونه چند وقت باهم بودین

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

طبیعیه خوب خیلیا دوس ندارن کسی بفهمه دوست دختر دارن

اسمت ب این خاطر نوشته ک مثلا زنگ یا پیام از طرف تو اومد کسی اسمت رو نبیته ک مثلا بعدا سر ب سرش بذاره

خدایی چ گیرایی میدین..من الان شوهرمم ب اسم خودم سیو نکرده..ب اسم دخترم سیو کرده..نمیدونم چرا و لی بعضی مردا اینطورین بدون منظور

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
طبیعیه خوب خیلیا دوس ندارن کسی بفهمه دوست دختر دارن اسمت ب این خاطر نوشته ک مثلا زنگ یا پیام از طرف ...

ولی من دوس ندارم قایمم کنه مگه باعث سرافکندگیشم؟

یه صلوات بفرست
۲۰ من ۲۴ اون  ۴ ساله

ای جاااااااااانمممممممممممممم ❤️🤩 برات خیلی خوشحال شدم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️..

ای جاااااااااانمممممممممممممم ❤️🤩 برات خیلی خوشحال شدم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️..

ممنون فرشته جان

ولی گفتم دیگه نمیخوام تا وقتی بیای خاستگاری باهات حرف بزنم 

یه صلوات بفرست
ولی من دوس ندارم قایمم کنه مگه باعث سرافکندگیشم؟

تا وقتی رسمی نشدین ارهدوس نداره

ی درصد فک کن خدایی ناکرده نشه..خودت دوس داری اطرافیانت بفهمن دوس پسر داری

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
ممنون فرشته جان ولی گفتم دیگه نمیخوام تا وقتی بیای خاستگاری باهات حرف بزنم 

😥 به نظرم اگر بهت پیام داد یکم ناز کن بعدش آشتی کن❤️ به هرحال هرجور خودت بهتر میدونی قشنگم

تا وقتی رسمی نشدین ارهدوس نداره ی درصد فک کن خدایی ناکرده نشه..خودت دوس داری اطرافیانت بفهمن دوس پس ...

همه میدونن 

چون تو دنیای من فقط اونه و کسی غیر اونم قرار نیست بیاد تو زندگیم همیشه سرمو بالاگرفتم گفتم دوسش دارم 

چیزی که اذیتم میکنه اینه که فک میکنم این حس دوطرفه نیس همونقدر که من نشونش میدم اون منو قایم میکنه

یه صلوات بفرست
😥 به نظرم اگر بهت پیام داد یکم ناز کن بعدش آشتی کن❤️ به هرحال هرجور خودت بهتر میدونی قشنگم

فعلا پیام نمیده میشناسمش 

پرو پرو من میگم یادم میمونه 

میگه یادت باشه یاد منم میمونه

یه صلوات بفرست
فعلا پیام نمیده میشناسمش  پرو پرو من میگم یادم میمونه  میگه یادت باشه یاد منم میمونه

😿😿😿😿 ایشالا زودی آشتی کنیننن..

شغلش چیه؟