2777
2789
عنوان

ماما ها😠😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خیرش بده، حداقل گفته کار من نیست... نه این که الکی درمان رو شروع کنه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

قطعا کسی که کارشناسی داره با متخصص علمش فرق میکنه.

خواهر خودمم ماماست از دانشگاه خوب و شاگرد اول کلاس و باسواد

ولی بعضی از چیزا تخصصیه با ۴سال درس خوندن نمیشه همچی رو یادگرفت.و ماما حق تجویز همه دارو ها رو هم نداره تعداد محدودی فک کنم.

ان شاءالله که شمام مشکلتون حل بشه عزیزم حتما پیش متخصص برید خیالتون راحت بشه🌷

گمشده در رویا...❤
مریض چی پذیرفته؟

منو دیگ. از روز اول باید میگفت خانم مشکلی پیش بیاد رو من حساب نکن. برو دکتر متخصص. 

البته من اصلا درکی از این موضوع نداشتم که ماماها دقیقا کارشون چیه. اشتباه از خودم بود. 

مشکلت چی بوده مگه؟

لکه بینی دارم. سونو هم رفتم. گفت هماتوم. داری. این ماما شیاف داد بهم هنوز دو روزه تازه شیاف گذاشتم. میگه چرا قط نشده بیا برو متخصص. کلا زیاد انگار به خودش مطمئن نیست. من که هیچی نیستم میفهمم هماتوم دو روزه خوب نمیشه. حالا به هر حال برای فردا وقت متخصص گرفتم.