2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 22 پست
خودشون زنگ میزنن میگن  یه برادر شر دارم رنگ می‌زنن میگن امروز این کار کرد مأمور اومد من استرس ...

سعی کن کمتر جوابشونا بدی خودشون باید شرایط الان تورو درک کنن که متاسفانه میگی اهمیت نمیدن تو سعی کن نسبت به حرفاشون بی اهمیت باشی فقط به خودت و شرایط الانت فکر کن هیچی الان مهم تر از این خودت و تو دلیت نیست اصلا هم نترس بخدا توکل کن بسپارش بخدا 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام دعا کن بخدا خسته م خسته خسته

ان شاء الله که بسلامتی میگذره عزیزم نگران نباش توکل بخدا 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
نه اصلا نترس استرس هم از خودت دور کن اینا همه طبیعیه هرچی هم میری هفته بالاتر دردا بیشتر میشه چون زو ...

همش میزنم اینترنت چیزای عجیب غریب میگه

هی میخام مثبت فکر کنما نمیشه ک

دردم میگیره میزنه به پام

یه خانوم تو همین نی نی سایت گفته بود من پام درد گرفت بچم سقط شد😕

همش میزنم اینترنت چیزای عجیب غریب میگه هی میخام مثبت فکر کنما نمیشه ک دردم میگیره میزنه به پام یه ...

اتفاقاً اینترنت بیشتر ادمو میترسونه. نه چه ربطی داره خیلی ها بخاطر فشاری که به لگنشون میاد پاهاشون درد میگیره 

اتفاقاً اینترنت بیشتر ادمو میترسونه. نه چه ربطی داره خیلی ها بخاطر فشاری که به لگنشون میاد پاهاشون د ...

میدونی اخه درد کمرم میگیره و ول میکنه،خیلی میترسم اینقدم تو این مدت رفتم بیمارستان ک دیگ هیشکی بهم اعتماد نمیکنه نمیدونم چیکار کنم😭

میدونی اخه درد کمرم میگیره و ول میکنه،خیلی میترسم اینقدم تو این مدت رفتم بیمارستان ک دیگ هیشکی بهم ا ...

اگه دردت با استراحت خوب میشه خطرناک نیست اینو دکترم گفت